John Williams maakt themanummer voor 'Solo: A Star Wars Story'

John Williams maakt themanummer voor 'Solo: A Star Wars Story'

Han Solo krijgt speciale behandeling.

John Williams zal het themanummer voor Solo: A Star Wars Story componeren. Dit maakte de 85-jarige levende legende bekend tegenover Variety. Eerder liet hij Rogue One: A Star Wars Story nog over aan Michael Giacchino, ook bekend van de muziek in de Jurassic World-films.

Williams maakt alleen het themanummer voor Han Solo. De score wordt gecomponeerd door John Powell, bekend van de muziek in Bourne-films en een aantal animatiefilms van DreamWorks Animation.

Williams tegenover Variety: "Het plan is dat ik het themanummer schrijf voor Han Solo en John Powell zorgt voor de score, wat hij perfect zal doen. Zijn aanstelling is iets waar ik er gelukkig mee ben. Ik zal dit aan John aanbieden, en aan Ron Howard, en als alle partijen gelukkig zijn, dan ben ik ook gelukkig... John Powell zal de score afronden. Hij zal de andere thema's schrijven en al het andere materiaal, welke ik zeer graag wil horen."

In Ron Howards Solo: A Star Wars Story zien we personages als Han Solo (Alden Ehrenreich), Lando Calrissian (Donald Glover), Chewbacca (Joonas Suotamo), Solo's mentor Beckett (Woody Harrelson) en nog onbekende personages van Emilia Clarke, Thandie Newton en Phoebe Waller-Bridge. In mei in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair