Algemeen

Creepy poster 'Slender Man'; trailer volgt snel!

Enge langerik.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:36 in Algemeen
Via IGN heeft Screen Gems een eerste teaserposter vrijgegeven voor de horrorfilm Slender Man. Het minimale affiche is tevens de aankondiging voor de eerste teaser trailer die later vandaag online zou moeten verschijnen.


Voor wie nog niet weet wie de Slender Man is: dit is een fictief personage die in 2009 als creepypasta is ontstaan tijdens een fotowedstrijd op het internetforum Something Awful. Slender Man werd bedacht door Eric Knudsen, ook bekend als "Victor Surge". Vervolgens verschenen er spookverhalen rond het opmerkelijke personage.

In 2014 ontstond er kort paniek nadat meerdere Slender Man-fans in verband werden gebracht met gewelddadige handelingen, waaronder het bijna doodsteken van een 12-jarig meisje. Overigens dook de Slender Man ook op in de populaire game Minecraft.

In Slender Man, geregisseerd door Sylvain White (The Losers), zijn er rollen voor namen als Jaz Sinclair, Joey King, Julia Goldani Telles en Annalise Basso. In Nederland verschijnt de horrorfilm op 24 mei in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Ik vind m niet creepy.
Dit vind ik veel creepyer : afbeelding

nieuwslaatste nieuws

meest populair