Trailer vrolijke vintage tijdreiskomedie 'Future '38'

Trailer vrolijke vintage tijdreiskomedie 'Future '38'

Een moderne screwballkomedie, ingeleid door Neil Degrasse Tyson.

Bekijk hieronder nu de eerste trailer voor de tijdreiskomedie Future '38, een parodie op Amerikaanse screwballkomedies uit de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw. Een genre dat gekenmerkt werd door supersnelle dialogen en een strijd tussen de sekses. In wezen waren het de eerste romantische komedies.

In Future '38 wordt een geheim agent vanuit 1938 naar het verleden gestuurd om Hitler te stoppen voordat hij aan de macht komt, maar belandt per ongeluk eerst in 2018. Daar wordt hij verliefd, waardoor hij moet kiezen tussen zijn missie en de liefde.



De officiële synopsis, in de toon van promotie van Hollywoodfilms uit de jaren dertig:

De pittigste film van 1938! Een Amerikaanse agent reist door de tijd om Hitler te hinderen! Hij wordt getransporteerd naar het jaar 2018 Anno Domini, en vind dan een vreemde wereld vol zilveren wolkenkrabbers, aan elkaar verbonden computers en werkende vrouwen! Hij papt aan met criminelen, maakt de Fuhrer boos en valt tot over zijn oren voor een meid die 80 jaar jonger is dan hem! Om de wereld te redden moet hij zijn liefde achterlaten... wat zal hij kiezen?

NieuwsFilm

meest populair