Video

Trailer vrolijke vintage tijdreiskomedie 'Future '38'

Een moderne screwballkomedie, ingeleid door Neil Degrasse Tyson.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:26 in Video
Bekijk hieronder nu de eerste trailer voor de tijdreiskomedie Future '38, een parodie op Amerikaanse screwballkomedies uit de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw. Een genre dat gekenmerkt werd door supersnelle dialogen en een strijd tussen de sekses. In wezen waren het de eerste romantische komedies.

In Future '38 wordt een geheim agent vanuit 1938 naar het verleden gestuurd om Hitler te stoppen voordat hij aan de macht komt, maar belandt per ongeluk eerst in 2018. Daar wordt hij verliefd, waardoor hij moet kiezen tussen zijn missie en de liefde.De officiële synopsis, in de toon van promotie van Hollywoodfilms uit de jaren dertig:

De pittigste film van 1938! Een Amerikaanse agent reist door de tijd om Hitler te hinderen! Hij wordt getransporteerd naar het jaar 2018 Anno Domini, en vind dan een vreemde wereld vol zilveren wolkenkrabbers, aan elkaar verbonden computers en werkende vrouwen! Hij papt aan met criminelen, maakt de Fuhrer boos en valt tot over zijn oren voor een meid die 80 jaar jonger is dan hem! Om de wereld te redden moet hij zijn liefde achterlaten... wat zal hij kiezen?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Zonder de trailer te zien zeg ik Austin Powers.

SunChaser

Avatar

Na het zien van de trailer denk ik austin Powers zonder de humor.

Wat slecht dit zeg

Moviemagic

Avatar

Ik krijg hier meer rillingen van dan van een nieuwjaarsduik.

nieuwslaatste nieuws

meest populair