Nu officieel: Netflix maakt vervolg op best bekeken Original Film 'Bright'

In elk land is het de no. 1 film van het moment bij de streamingdienst.

Het was al te verwachten, maar nu officieel. Netflix heeft besloten een vervolg te bestellen op Bright. Regisseur en schrijver David Ayer keert wederom terug en de verwachting is dat zowel Will Smith als Joel Edgerton ook weer te zien zijn. Het nieuws werd door Netflix bekend gemaakt met een geinige video waarin mensen auditie doen om ork te mogen spelen in de vervolgfilm.


Bright is de best bekeken Original Film ooit op Netflix in zijn eerste week na release. De film werd volgens Nielsen - dat geen officiële cijfers heeft maar wel schattingen - 11 miljoen keer bekeken in de Verenigde Staten in drie dagen tijd. Verder is het volgens Netflix de best bekeken film op de dienst in elk land. Buiten de VS doet de film het ook beter dan binnen het land van oorsprong van de streamer.

Bright was de duurste film tot nu toe voor de dienst en kostte 90 miljoen dollar om te maken. Centraal staan twee agenten van de LAPD in een wereld vol fantasiewezens. Zij moeten een missie ondernemen om te voorkomen dat de wereld zoals ze die kennen ten onder gaat. De film werd door critici met de grond gelijk gemaakt, maar deed het bij het publiek erg goed.

NieuwsFilm

meest populair