Netflix

Nu officieel: Netflix maakt vervolg op best bekeken Original Film 'Bright'

In elk land is het de no. 1 film van het moment bij de streamingdienst.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:30 in Netflix
Het was al te verwachten, maar nu officieel. Netflix heeft besloten een vervolg te bestellen op Bright. Regisseur en schrijver David Ayer keert wederom terug en de verwachting is dat zowel Will Smith als Joel Edgerton ook weer te zien zijn. Het nieuws werd door Netflix bekend gemaakt met een geinige video waarin mensen auditie doen om ork te mogen spelen in de vervolgfilm.

Bright is de best bekeken Original Film ooit op Netflix in zijn eerste week na release. De film werd volgens Nielsen - dat geen officiële cijfers heeft maar wel schattingen - 11 miljoen keer bekeken in de Verenigde Staten in drie dagen tijd. Verder is het volgens Netflix de best bekeken film op de dienst in elk land. Buiten de VS doet de film het ook beter dan binnen het land van oorsprong van de streamer.

Bright was de duurste film tot nu toe voor de dienst en kostte 90 miljoen dollar om te maken. Centraal staan twee agenten van de LAPD in een wereld vol fantasiewezens. Zij moeten een missie ondernemen om te voorkomen dat de wereld zoals ze die kennen ten onder gaat. De film werd door critici met de grond gelijk gemaakt, maar deed het bij het publiek erg goed.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Bright viel me alles mee. Vooral na het lezen van sommige recensies... Ik heb het onderweg gekeken en ik vond hem wel goed te pruimen. Een lekkere wegkijker. Benieuwd of ze nu wat goeds durven te doen.

dondeestagb

Avatar

prima filmpje, niks mis mee

Master Of Films

Avatar

Ach, het was wel aardig. Wellicht dat ze Orc vs Elven vs Mensen oorlog van 2000 jaar eens beter kunnen uitdiepen in het vervolg. Dat je meer rassen discriminatie meer voelt als er nog meer wereld achtergrondinformatie wordt verteld.

Steve-O

Avatar

Goed was 'ie helaas niet.

ntt

Avatar

Hmmm...!! Ik heb hem gekeken tot ze de toverstaf tegenkomen en Will z’n collega’s overhoop schiet. Een minuut of twee later was ik er klaar mee, en heb ik hem uitgezet!!
Had ik dan moeten volhouden??
Zelf denk ik dat deze film niet besteed is voor mij.

MachoTom

Avatar

door de slechte verwachtingen heb ik de film niet gekeken omdat er andere films voor gingen. Is deze film een aanrader of niet want nu weet ik het ook niet meer

noah81

Avatar

Was gewoon een prima film. Ok het einde was wat minder maar verder kijkt hij gewoon lekker weg en deel 2 ga ik ook zeker kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair