Video

Spoken en sleutelgaten in enge clip 'Insidious: The Last Key'

Hoor wie klopt daar kinderen? Het is niet Sinterklaas!

door Kaj van Zoelen om 10:25 in Video
Bekijk hieronder een nieuwe clip uit Insidious: The Last Key. Want het is alweer tijd voor de vierde Insidious-film, Insidious: The Last Key. Hoewel het de vierde film is in de reeks spannende horrorfilms, is het de tweede film in de chronologie van de films.

Insidious: The Last Key, soms ook wel Insidious: Chapter 4 genoemd, gaat namelijk over paranormale onderzoekster Elise Rainier, in de tijd voor de eerste Insidious-film (waar zij voor het einde van de film aan haar einde kwam). De nieuwe, vierde film duikt in haar achtergrondverhaal, waarin het medium op leeftijd een onderzoek start naar een spook in het huis waar zij is opgegroeid.

De clip die je hieronder kunt bekijken bevat alles wat je van een Insidious-film mag verwachten: grauwe kleuren die onderbroken worden door een flits fel rood, een kind in gevaar, een verontrustend geluidsdesign en een enge hand van een demoon. Waarvan we kunnen verwachten dat die bij een nog enger figuur hoort die later nog in beeld zal verschijnen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ben wel benieuwd naar deze. Het zijn toch goeie horror films vind ik

kenna1

Avatar

Weer een topper hoop ik, de 1ste 3 waren ook heel goed!

NieuwsFilm

meest populair