Celebrity

Paul Sorvino dreigt Harvey Weinstein te vermoorden

Weinstein maakte het Sorvino's dochter niet bepaald gemakkelijk.

door FilmTotaal om 11:43 in Celebrity
De meeste filmliefhebbers kennen de 78-jarige acteur Paul Sorvino waarschijnlijk uit de gangsterfilm Goodfellas, waarin hij Paulie Cicero speelt, de maffiabaas die makkelijk over leven en dood beslist. Toch lijkt het erop dat hij in het echte leven ook redelijk agressief kan overkomen; Sorvino heeft namelijk gedreigd Harvey Weinstein te vermoorden.

Er is wel een reden voor: Sorvino's dochter, Mira, werd door Harvey Weinstein uit de filmindustrie gewerkt nadat zij had geweigerd in te gaan op zijn avances en met hem naar bed te gaan. Zo kreeg Peter Jackson bijvoorbeeld van Harvey te horen dat hij vooral niet Mira moest vragen voor een van zijn films, aangezien er niet met haar te werken zou zijn. Dat is de reden dat Sorvino zo woedend is: ''Als ik hem nu tegen zou komen op straat, zou hij waarschijnlijk wensen dat hij al in de gevangenis zat. Want als ik hem zie, vermoord ik die klootzak. Mijn dochter verdiende het niet om op die manier door dat varken behandeld te worden. Dat monster krijgt zijn verdiende loon nog wel. Hij zal sterven in een cel''.

Zijn reactie viel niet bij iedereen even goed in de smaak, al begrepen heel wat mensen die wel; onder hen ook zijn eigen dochter, Mira: ''De liefde voor mijn vader is na zijn reactie alleen maar groter geworden. Hij is de meest liefhebbende vader, de briljantste acteur, de mooiste tenor, de meest getalenteerde artiest, de wijste, de meest menselijke adviseur en de allerbeste opa die er bestaat''.

NieuwsFilm

meest populair