Harvey Weinstein terug in Hollywood voor uitreiking Golden Globes?

De gevallen studiobaas zou gespot zijn in de plaats waar hij ooit groot is geworden, maar ook diep is gezonken.

Een gerucht dat de van seksuele intimidatie beschuldigde Hollywoodproducent Harvey Weinstein gespot zou zijn in Beverly Hills, Amerika, heeft tot de nodige paniek geleid onder de sterren. Weinstein zou namelijk gezien zijn bij het hotel waar de persmomenten van de Golden Globes altijd worden gehouden. De uitreiking van de Golden Globes vindt deze zondag plaats. De grote vraag is dus: zit Weinstein straks gewoon in de zaal?

Dit gerucht kwam de afgelopen dagen voor het eerst aan het licht toen actrice Rosanna Arquette (Frank & Lola, Kill Your Friends), die Weinstein zelf ook heeft beschuldigd van misbruik, er melding van maakte op haar Facebook-pagina. "Het is ontzettend vreemd dat Harvey Weinstein bij hetzelfde hotel verblijft als waar de perspresentatie van de Golden Globes wordt gehouden. Ik ruik een vieze rat", schreef Arquette in haar bericht.

Al snel werd haar bericht flink gedeeld op social media, maar is het gerucht ook waar? Is Weinstein daadwerkelijk terug in Hollywood? Aan Page Six laat een woordvoerder van Weinstein weten dat het gerucht onjuist is. Weinstein zou nog steeds in de staat Arizona verblijven, waar hij naartoe vluchtte voor een behandeling kort nadat de veelbesproken beschuldigingen naar buiten kwamen. Roddelwebsite TMZ schijnt Weinstein daar gisteren zelfs nog op de foto te hebben gezet.

Hollywood kan dus met een gerust hart de uitreikingsceremonie van de Golden Globes bijwonen aankomende zondag. Weinstein zal zelf niet aanwezig zijn, maar je kunt er alles op inzetten dat de voormalig studiobaas sowieso ter sprake komt op de avond. Naar het schijnt zou een groep actrices zich geheel in het zwart willen kleden om een statement te maken.

Weinstein heeft overigens zelf altijd alle beschuldigingen aan zijn adres ontkend. Er lopen op dit moment nog meerdere onderzoeken tegen hem.



NieuwsFilm

meest populair