Natalie Portman betreedt Area X op nieuwe poster 'Annihilation'

Natalie Portman betreedt Area X op nieuwe poster 'Annihilation'

De nieuwe film van Ex-Machina regisseur Alex Garland wordt in maart beschikbaar gesteld door Netflix.

Paramount Pictures en Skydance hebben een mysterieuze nieuwe poster vrijgegeven van scifi-thriller Annihilation. Het betreft de nieuwe film van Alex Garland (Ex Machina).

Annihilation is gebaseerd op het eerste deel van auteur Jeff VanderMeers Southern Reach-trilogie en gaat over Area X, een gebied dat al meerdere decennia is afgesloten van de rest van het continent. In Area X heeft de natuur het heft in handen genomen en gezorgd voor een groot aantal vreemde mutaties en gebeurtenissen.

Vier vrouwen hebben nu de opdracht gekregen om de twaalfde expeditie naar Area X te leiden. Het team bestaat uit een antropoloog, een onderzoeker, een psycholoog en een bioloog. Hun missie is om het terrein in kaart te brengen en monsters te verzamelen.

De hoofdrollen in Annihilation worden gespeeld door Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny en Oscar Isaac. De film bereikt op 23 februari de Noord-Amerikaanse bioscopen en zal ruim drie weken later in de rest van de wereld beschikbaar worden gesteld door Netflix.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair