Trailer 'Braven': Houthakker Jason Momoa geeft slechteriken ervan langs

Trailer 'Braven': Houthakker Jason Momoa geeft slechteriken ervan langs

Drugdealers maken de grens tussen Canada en de VS onveilig.

Wie geen genoeg van Aquaman-acteur Jason Momoa kan krijgen heeft geluk. De trailer van zijn nieuwe actiefilm Braven is online gezet en hieronder te bezichtigen. Het project van stuntman/regisseur Lin Oeding is sinds 2015 in de maak. In Braven zal Momoa het tegen Garret Dillahunt opnemen, die de rol van slechterik op zich neemt.

De nederige houthakker Joe Braven leidt samen met zijn gezin een rustig bestaan in de besneeuwde bergen tussen de Verenigde Staten en Canada. Hier komt een eind aan wanneer zijn afgezonderde hut door drugsdealers gebruikt wordt als opslagplaats. De drugsdealers - die al een tijdje meegaan - hebben geen idee wat hen te wachten staat: een natuurkracht die zowel voor zijn familie vecht als voor de liefde van de jacht.


In de actiefilm wordt Momoa herenigd met Conan the Barbarian-acteur Stephen Lang. Verder zijn Brendan Fletcher en Jill Wagner ook van de partij. Het verhaal is geschreven door Michael Nilon en Thomas Pa'a Sibbett. Het is niet bekend wanneer en hoe Braven uitkomt. Volgens een Oekraïense poster is dat volgende maand. Andere bronnen melden dat Nederlanders vanaf begin maart de film online kunnen zien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair