Gerucht: vrijdag eerste trailer 'Solo: A Star Wars Story'

Gerucht: vrijdag eerste trailer 'Solo: A Star Wars Story'

De marketing lijkt eindelijk op gang te komen.

De langverwachte eerste trailer van Solo: A Star Wars Story zou bijna vrijgegeven worden. Naar verluidt tonen Disney en Lucasfilm vrijdag aanstaande de eerste trailer tijdens de Good Morning America show. Nu The Last Jedi in de bioscoop draait en net als zijn voorgangers een kaskraker is, mag dat ook wel eens.

Solo staat namelijk gepland voor release in mei. De eerste preview moest dus ondertussen bijna wel uitgebracht worden, anders zou er niet genoeg buzz rond de film opgebouwd kunnen worden. Dat de eerste trailer tijdens Good Morning America vrijgegeven wordt, is verder bepaald geen verrassing: zoiets gebeurde ook bij Rogue One.

De productie en mogelijk daardoor ook de marketingcampagne van Solo is tot dusverre niet bepaald verlopen hoe Disney het gewild zal hebben. Toen de opnames bijna rond waren, besloot men regisseurs Phil Lord en Chris Miller te ontslaan en te vervangen met Ron Howard. Die zou bijna driekwart van de film opnieuw opgenomen hebben. Tegelijk schijnt acteur Alden Ehrenreich bepaald niet aan de torenhoge verwachtingen te voldoen en moeite hebben met zijn hoofdrol.

Of dat allemaal ook echt zo rampzalig is, weten we niet zeker en Disney kennende wordt er iets positiefs gedaan met de film. Solo zal vanaf 24 mei in de bioscoop te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair