Video

Pinhead en veel horror-porno in trailer 'Hellraiser: Judgement'

Plus de synopsis!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Lionsgate en Dimension Films hebben de eerste zeer bloederige trailer online gezet voor de film Hellraiser: Judgement, het tiende deel in de franchise en dit keer geregisseerd door make-up expert Gary J. Tunnicliffe, bekend van de film Jack and the Beanstalk uit 2009.

De synopsis voor Hellraiser: Judgment luidt als volgt: De gevreesde Pinhead keert terug in het volgende hoofdstuk van de Hellraiser reeks. Drie detectives proberen een duivelse seriemoordenaar te stoppen, maar worden in een doolhof van buitenaardse horror gezogen. Hier wachten de helse bewoners, inclusief de Auditor, de Assessor, en de Jury om een oordeel te vellen.

Bekijk hieronder de stevige beelden, en laat op de gebruikelijke plaats weten of de beelden zijn bevallen!


De rol van Pinhead wordt gespeeld door Paul T. Taylor. Andere rollen zijn voor Heather Langenkamp, Damon Carney, Randy Wayne, Alexandra Harris en John Gulager. Deze tiende Hellraiser verschijnt op 13 februari in de States op Blu-ray en VOD.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jan231

Avatar

Er zou toch een reboot komen van de reeks?
Dat is niet deze film of wel?

Robbepost

Avatar

Ziet er wel lekker bruut uit!
Hellraiser 1 en 2 vind ik bij de beste horror/gore films behoren!

Lijkt me geen reboot Jan231 gezien de beelden. Zie geen Julia ofzo.

Akke Moeka Hara

Avatar

Eigenlijk zoals Phantasm, na de eerste twee delen is het echt troep, met de nodige uitspringende scenes in de vervolgen.

Goku32

Avatar

Jezus wat is dit slecht zeg, En dit is niet eens de pinhead van deel 1 en 2 dus dan is het zoeizo een faal van een film. Alleen deel 1 en 2 zijn goed, de rest zijn allemaal bagger films

Goku32

Avatar

Jan 231 hell no als dit de reboot is dan heeft die maker zeker lijm gesnoven of zoiets want dit is nog erger dan diaree hebben

Sharky13

Avatar

Zin in ! Hopelijk doen ze het nu eindelijk eens goed. De laatste Hellraiser films waren natuurlijk best wel bagger. Eindelijk weer eens een echt goede Hellraiser film zou gaaf zijn.

Blockbuster

Avatar

Alles na deel 3 is bagger. Soms ook van die hele korte films van 75 min. En dan ook hooguit een paar minuten Pinhead. Uitzondering is dus deel 3. Die is best de moeite waard hoor. Lekker goor en old skool special effects.

nieuwslaatste nieuws

meest populair