Blu-ray preview 'Thor: Ragnarok' - op naar 'Infinity War'

Blu-ray preview 'Thor: Ragnarok' - op naar 'Infinity War'

Met onder meer Team Thor 3: Team Darryl.

De derde Thor-film debuteerde alweer een paar maanden geleden. Marvel Studios' Thor: Ragnarok bleek compleet anders dan de eerdere twee films en dit was met name te danken aan de humoristische insteek van regisseur Taika Waititi en het eerste echte ruimteavontuur van de machtige Thor (Chris Hemsworth), samen met de Hulk (Mark Ruffalo). Binnenkort verschijnt Ragnarok op Blu-ray.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Walt Disney Home Entertainment op 6 maart, en even daarvoor op 20 februari via Digital HD. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 7 maart bereikt. Walt Disney geeft ook een Dvd, 3D Blu-ray en 4K-uitgave uit. Hieronder een blik op de thuis-release.


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal zal bestaan uit deleted scenes, outtakes, het derde deel in de mockumentary Team Thor, al heet deze nu Team Darryl en waarin een nieuwe kamergenoot wordt geïntroduceerd. Ook is er een video waarin wordt gekeken naar de evolutie van de MCU-helden die zich verzamelen in Avengers: Infinity War en zijn er heel wat featurettes over onder meer de charismatische Korg, tirannieke leider van Sakaar, The Grandmaster, en de comics achter de film. Daarnaast is er audiocommentaar van Waititi. En er zou zelfs nog meer op de schijf komen. Hieronder een vrijgegeven preview.


Verpakking

Uiteraard komen er weer meerdere uitgaven en ongetwijfeld verzamelboxen. Hieronder in ieder geval de cover van de Amerikaanse Blu-ray uitgave.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair