Hugh Grant (57 jaar) wordt voor de 5e keer papa

Hugh Grant (57 jaar) wordt voor de 5e keer papa

Binnenkort zal zijn Zweedse vriendin bevallen.

Het gezin van acteur Hugh Grant zal binnen enkele weken uitbreiden. De moeder van zijn vriendin Anna Elisabet Eberstein heeft dat onthuld. Afgelopen zondag bezocht de 57-jarige Engelsman samen met haar de Golden Globes en toen werd ze met een groeiende buik vastgelegd. Volgens Anna's moeder Susanne wordt het kindje binnenkort verwacht. Niet geheel verrassend zei ze blij te zijn dat er nieuw kleinkind komt.

Voor de acteur uit Cloud Atlas wordt het zijn derde kind met de Zweedse Eberstein. Eerder beviel de tv-producente in september 2012 van zoontje John Mungo en drie jaar later in december van hun tweede kind - een dochter. Haar naam is niet bekendgemaakt.

Met Eberstein had Grant voorheen een opvallende knipperlichtrelatie. Zijn eerste kind kreeg Grant namelijk met Tinglan Hong, die destijds als receptioniste werkzaam was bij een Chinees restaurant. Dochter Tabitha Xiao Xi kwam eind 2011 ter wereld. Hun relatie hield niet lang stand. Daarna begon Grant wat met Eberstein. Ergens na de geboorte van hun zoontje gingen ook zij uit elkaar. Toen trachtte de acteur het geluk weer op te zoeken bij Hong. Wat resulteerde in een nieuw kind, Felix.



NieuwsFilm

meest populair