Algemeen

Nog meer reshoots voor 'Solo: A Star Wars Story'?

Ligt uitstel op de loer?

door Bram de Groot om 06:36 in Algemeen
Als we de nieuwste geruchten mogen geloven komen er nog meer reshoots aan voor de eerstvolgende Star Wars-film Solo: A Star Wars Story. Deze zouden volgen op intensieve aanvullende opnames door regisseur Ron Howard die verleden jaar de regie overnam.

Het gerucht komt van een Reddit-gebruiker die wel vaker met verrassende onthullingen komt. Mocht hij het opnieuw juist hebben, dan komen er dus extra opnames voor een film die over zo'n 4,5 maand in de bioscoop te zien moet zijn. De opnames zouden eind deze maand plaatsvinden en 3 weken duren.

Howard en zijn team lijken met zo'n 3 maanden voor release voldoende tijd te hebben om Solo technisch af te ronden, maar een uitstel is - indien het gerucht klopt - ook een realistische situatie.

Volgens weer een ander gerucht zou later deze week de eerste trailer moeten volgen. Uiteraard zie je die dan ook gelijk op FilmTotaal! De tweede 'Star Wars Story' staat gepland voor 25 mei.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Ja, duh, ze gaan dit gewoon weer naar december verplaatsen.

Robbepost

Avatar

Toch nog niet klaar deze film.

GreenHornet

Avatar

wat een puinhoop, logisch dat ze Obi Wan uit gaan stellen.
Ik vrees voor Kathleen Kennedy dat ze einde van het jaar niet haalt.

Scheerzeep

Avatar

Maar reshoots zijn toch normaal bij zulke grote producties? Ron Howard nam het werk van een ander over en heeft de film verder gedraaid volgens zijn visie (en het vorige materiaal deels opnieuw opgenomen), dat hij nu bij het monteren van zijn film (!) erachter komt dat sommige stukken even moeten worden bijgewerkt of aangepast, is in mijn ogen heel normaal. Er is nog tijd zat om het een en ander aan te kunnen passen.

Master Of Films

Avatar

Reshoots zijn zeker normaal.

Echter Ron Howard heeft technisch gesproken al reshoots gedaan toen de heren Phil Lord & Christopher Miller de laan uit werden gestuurd. Als ik mij niet vergis hadden de heren Lord & Miller nog 3 weken aan opnames te gaan. Ron Howard heeft absoluut meer dan 50% aan reshoots gedaan.

Banned

Avatar

Wacht en als die trailer er is dan loopt iedereen weer te hypen en te schreeuwen hoe geweldig het allemaal gaat worden en spreekt niemand nog over het ogenschijnlijk slechte productieproces.

ThEnd

Avatar

Zal niet uitgesteld worden, want Disney heeft al een film in december staan met Mary Poppins.

SunChaser

Avatar

Link naar de bron?

Master Of Films

Avatar

De link naar de bron is: https://www.filmtotaal.nl/
Als je op die site bent aangekomen, zoek dan op "Nog meer rehoots voor "Solo: A Star Wars Story"?
Daar staat het hele verhaal.

You're welcome.

SunChaser

Avatar

Nee de bron is Reddit niet FT

jochemwijma

Avatar

@GreenHornet Laten we hopen dat Kennedy er zo snel mogelijk uit vliegt. En laten we hopen dat ze tot zinnen komen en Solo gewoon verplaatsen naar december. Want daar horen Star Wars films toch een beetje.

Trouwens morgen schijnt er een trailer te komen. En laten we dan hopen dat iedereen het weer helemaal geweldig vindt en niemand nog zeurt over reshoots enz.

NieuwsFilm

meest populair