Algemeen

Mark Wahlberg kreeg flink betaald voor heropnames 'All the Money in the World'

Maar iedereen deed het toch voor niks?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:02 in Algemeen
Regisseur Ridley Scott besloot, toen Kevin Spacey van seksueel misbruik beschuldigd werd, hem compleet uit All the Money in the World te halen. Hij vertelde toen dat de heropnames ongeveer tien miljoen dollar gekost hadden, waarbij vooral Christopher Plummer geld kreeg. De rest van de cast en crew zouden bijna niks betaald hebben gekregen, hooguit een kleine onkostenvergoeding.

Maar Hollywood zou Hollywood niet zijn, als er niet toch iets meer aan de hand zou blijken te zijn. Zo ook nu, want USA Today meldt dat acteur Mark Wahlberg maar liefst anderhalf miljoen dollar betaald kreeg voor zijn werk. Tegelijk kreeg actrice Michelle Williams nog geen duizend dollar betaald.

Dat kreeg Williams niet te horen, anders had ze vermoedelijk meer betaald gekregen. Extra absurd aan de zaak is dat Wahlberg en Williams beiden vertegenwoordigd worden door het William Morris Endeavor agentschap. Williams vertelde in een interview al eens dat ze met veel plezier deze heropnames ingegaan was.

Of ze daar nu nog altijd zo blij mee is, is natuurlijk maar de vraag.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Waarom hou je het dan verborgen. Blijkbaar mocht Michelle het niet weten.

Frietgezicht

Avatar

Erg handig in deze tijd waar vrouwen zich meer uitspreken (ook over salaris)

Ze gaan van Spacey vervangen naar een man boven een vrouw plaatsen. Daar gaat de positieve aandacht.

Master Of Films

Avatar

Ouch, pijnlijk voor Michelle Williams dat die crimineel meer krijgt dan haar. Ja Markie Mark ik ben niet vergeten wat jij gedaan had.

Frietgezicht

Avatar

^ Zou Markie Mark nog welkom zijn bij de chinees voor een maaltijd?

nieuwslaatste nieuws