Laatste trailer bloederige horrorfilm 'Victor Crowley'

De vierde film in de 'Hatchet'-reeks.

Bekijk hieronder de laatste trailer voor de horrorfilm Victor Crowley, de vierde film in de Hatchet-reeks (de hatchet/hakbijl die hij in zijn hand heeft in bijna alle afbeeldingen van de film die tot nu toe zijn vrijgegeven). De film speelt zich tien jaar na de vorige drie films af.



In 2007 werden bijna 50 personen op brute wijze verscheurd in een moeras in Louisiana. Volgens de enige overlevende van het incident Andrew Yong was lokale legende Victor Crowley verantwoordelijk voor de verschrikkelijke gebeurtenis. Maar al tien jaar wordt hij nauwelijks gelooft. Als Yong wederom op de plek van de tragedie verschijnt, wordt Victor Crowley per ongeluk weer tot leven gewekt en moet Yong weer de strijd aangaan met de (letterlijke) spoken van zijn verleden.

Victor Crowley is geregisseerd door Adam Green, de regisseur van Hatchet (2006), Hatchet II: Victor Crowley Lives Again (2010) (maar niet van de derde film uit de reeks) en van horrorfilms als Frozen (niet te verwarren met de populaire Disney-film!) en Digging Up the Marrow.

NieuwsFilm

meest populair