Eerste officiële foto 'Venom' met Tom Hardy!

Eerste officiële foto 'Venom' met Tom Hardy!

Daar is Eddie Brock.

Misschien wel de meest opvallende superheldenfilm van 2018 is Venom. Het is namelijk een soort van start van een nieuwe reeks Marvel-superheldenfilms die op een of andere manier verbonden is aan het Marvel Cinematic Universe, maar vooral op zichzelf staat. De hoofdrol is voor niemand minder dan Tom Hardy.

De titelheld zie je hieronder, echter nog niet in zijn Venom-gedaante. We zien simpelweg Hardy als alter ego Eddie Brock, een bekend Spider-Man personage die voor het eerst verscheen in 'The Amazing Spider-Man #298' uit 1988. Brock is de mens die in de comics het langst met de symbioot verbonden is geweest. Hij werkt als een journalist bij de Daily Bugle, de krant waarvoor Peter Parker zijn foto's maakt.

Bekijk de afbeelding
IGN plaatste ook een quote van Hardy van tijdens het verleden jaar gehouden Comic Con in Brazilië: "Ik wil hierbij mijn woord geven dat ik er alles aan zal doen om de beste Venom in mezelf op te roepen en af te leveren."

Sony Pictures' Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer en er zijn ook rollen voor Michelle Williams, Woody Harrelson, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze. In oktober moet de film verschijnen. Hieronder ook nog een video met Hardy vanaf de set:



NieuwsFilm

meest populair