Algemeen

Eerste officiële foto 'Venom' met Tom Hardy!

Daar is Eddie Brock.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 16:49 in Algemeen
Misschien wel de meest opvallende superheldenfilm van 2018 is Venom. Het is namelijk een soort van start van een nieuwe reeks Marvel-superheldenfilms die op een of andere manier verbonden is aan het Marvel Cinematic Universe, maar vooral op zichzelf staat. De hoofdrol is voor niemand minder dan Tom Hardy.

De titelheld zie je hieronder, echter nog niet in zijn Venom-gedaante. We zien simpelweg Hardy als alter ego Eddie Brock, een bekend Spider-Man personage die voor het eerst verscheen in 'The Amazing Spider-Man #298' uit 1988. Brock is de mens die in de comics het langst met de symbioot verbonden is geweest. Hij werkt als een journalist bij de Daily Bugle, de krant waarvoor Peter Parker zijn foto's maakt.


IGN plaatste ook een quote van Hardy van tijdens het verleden jaar gehouden Comic Con in Brazilië: "Ik wil hierbij mijn woord geven dat ik er alles aan zal doen om de beste Venom in mezelf op te roepen en af te leveren."

Sony Pictures' Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer en er zijn ook rollen voor Michelle Williams, Woody Harrelson, Riz Ahmed, Jenny Slate en Scott Haze. In oktober moet de film verschijnen. Hieronder ook nog een video met Hardy vanaf de set:



11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ben erg benieuwd naar deze film. Ze hebben in ieder geval een topcast.

Mav Damian

Avatar

Nog steeds wisselende gevoelens over deze film. Hardy is direct dat mijn interesse wekt, maar de regisseur is weer iets minders.

Master Of Films

Avatar

Goh wat lijkt Eddie Brock toch veel op Tom Hardy zeg.

Prince John

Avatar

Wilde graag Venom zien, niet Hardy being Hardy :(

McGraig

Avatar

Totaal niet interessante foto (Hardy had hier net zo goed mijn overbuurman kunnen zijn waar mijn vriendin altijd naar loopt te loeren) maar niettemin een project om naar uit te kijken.

Frietgezicht

Avatar

@ Mav, ok ok deze foto heeft dus die gevoelens niet veranderd blijkbaar...

DrPeper

Avatar

Nietszeggendefoto

kaedir

Avatar

Als je goed kijkt zie je dat hij een notitieboekje heeft.

Ik heb er wel vertrouwen in.

Sunspot

Avatar

Beter is het wat...

Xenolicker

Avatar

Dit wordt duidelijk R-rated, hij probeert met zijn vingers het notitieboekje de ogen uit te steken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair