Video

Geheimen uit 'Star Wars: The Last Jedi' onthuld

Cameo's, verwijzingen naar de andere films en veel meer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:12 in Video
De grootste fans van Star Wars hebben Star Wars: The Last Jedi ongetwijfeld meerdere malen in de bioscoop gezien. En bij een tweede en mogelijk derde (en vierde?) keer beginnen je de kleine details ongetwijfeld op te vallen. En daar barst het van in de achtste Star Wars-films. Dit bewijst onderstaande video.

Via The Star Wars Show, gepresteerd door Andi Gutierrez, heeft Lucasfilm heel wat van die kleine details prijsgegeven, zoals cameo's en verwijzingen naar de eerdere films uit de franchise. Tijdens de webshow spreken Leland Chee, Pablo Hidalgo, Matt Martin en Rayne Roberts van de 'Story Group' van Lucasfilm over de dingen die je waarschijnlijk niet zo snel opvallen.

Ook wordt er ingegaan op die enorme "botsing" in de ruimte. Een kort, maar wel enorm opvallend en mooi moment in The Last Jedi. De film van regisseur Rian Johnson draait bijna een maand in de wereldwijde bioscoopzalen en staat op ruim $1,2 miljard.


In The Last Jedi gaat Rey verder op haar epische reis, met Finn, Poe én dit keer ook Luke Skywalker. Rey gaat in de leer bij Luke op Ahch-To, als Luke moet afrekenen met een geloofscrisis. Ondertussen bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met de First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Mooi filmpje! Oog voor details hebben ze altijd al gehad bij Lucasfilm :)

Akke Moeka Hara

Avatar

Een non-fan based film maken met easter eggs voor die hard fans.
#onlogisch.
En Gutierrez lijkt er ook niet veel zin in te hebben.

GreenHornet

Avatar

ik wacht de DVD release af, zodat we makkelijk de easters eggs in beeld krijgen.

ridjieddo

Avatar

Voor de derde keer: Wat is het geheim van de grote zwarte poepgat en de spiegel ?

Lord Bono

Avatar

@ridjieddo

Wat is geheim van de grot op Dagobah waar Luke in gaat?

nieuwslaatste nieuws