'Star Wars: The Last Jedi' is gewoon goed

'Star Wars: The Last Jedi' is gewoon goed

Op naar IX dus.

Verleden week wierpen we een blik op wat de bezoekers van FilmTotaal nou eigenlijk vinden van de nieuwe Star Wars-film Star Wars: The Last Jedi. Er was online veel commentaar te lezen, ondanks dat de film honderden miljoenen ophaalt aan de wereldwijde bioscoopkassa. Na bijna 2.100 stemmen is duidelijk dat de film van Rian Johnson gewoon goed is.

Van de stemmende bezoekers gaf 68 procent aan de film goed te vinden. De overige 32 procent gaf dus aan de dat zij de film slecht vinden. En dit houdt in dat de film zo ongeveer een 7- krijgt. Een cijfer waar veel mensen zich waarschijnlijk prima in kunnen vinden.

Als we dit cijfer vergelijken met andere gemiddelde online beoordelingen, dan zien we dat de FilmTotaal Ster-meter een 7,8 noteert. Deze Ster-Meter is een gemiddelde van de cijfers op een aantal websites, met een 7,6 op FilmTotaal, een 7,5 van de IMDb, 90 procent op Rotten Tomatoes, een 3,6 / 5 van Moviemeter en 85 / 100 van Metacritic. Aan de andere kant staat de Popcorn-meter van Rotten Tomatoes op 49 procent, met een 3,0 / 5 als gemiddelde score. Ook op Metacritic zijn de bezoekers erg verdeeld met een 4.6 / 10. Hieronder nog even een vermakelijke review van Mr Sunday Movies:


The Last Jedi blijft overigens een Star Wars-vervolgfilm en over die films zijn de meningen doorgaans altijd erg verdeeld. Het zal niet anders zijn met Star Wars IX, gepland voor eind 2019.

NieuwsFilm

meest populair