Video

Eerste teaser HBO-film 'Fahrenheit 451' met Michael B. Jordan en Michael Shannon

Ramin Bahrani regisseerde de verfilming van Ray Bradbury's bekende boek.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 20:19 in Video
HBO heeft de eerste teaser-trailer onthuld van Fahrenheit 451, de verfilming van het iconische, gelijknamige boek van de gelauwerde scifi-auteur Ray Bradbury. We hebben daarnaast ook een aantal foto's voor jullie, die je samen met de teaser hieronder kunt bekijken.

Fahrenheit 451 werd geregisseerd door Ramin Bahrani (99 Homes), die het script samen met Amir Naderi schreef. De film laat een toekomst zien waarin de media dienst als drug, de geschiedenis opnieuw wordt geschreven en zogenaamde 'brandweermannen' boeken verbranden.

Michael B. Jordan speelt de rol van Montag, een jonge brandweerman die geen vertrouwen meer heeft in de wereld en worstelt met het behouden van zijn menselijke kant. Daarnaast heeft hij de nodige ruzies met brandweerkapitein Beatty (Michael Shannon). Naast Jordan en Shannon zien we in de film ook actrice Sofia Boutella (The Mummy, Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond).

Zoals te zien is in de teaser, zal HBO de film komend voorjaar uitzenden.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair