Video

Teaser seriemoordenaarfilm 'Summer of '84'

'Summer of '84' lijkt op een filmversie van 'Stranger Things', maar dan met een seriemoordenaar.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:23 in Video
Bekijk hieronder de eerste teaser voor Summer of '84, een nieuwe film die sterk doet denken aan de Netflix-serie Stranger Things. Want beiden gaan over een stel jochies die een ontdekking doen in hun buurt, een Amerikaanse buitenwijk, in de eerste helft van de jaren tachtig. En ademen 'nostalgische ode aan de Amerikaanse populaire cinema van die tijd'. Inclusief het soort soundtrack dat je daarbij kan verwachten.Elke seriemoordenaar is iemands buurman. Voor de vijftienjarige Davey is de gedachte dat er een seriemoordenaar in zijn voorstad woont zowel eng als spannend tijdens een luie zomervakantie. Vol met overactive hormonen dromen Davey en zijn vrienden van sexuele overwinningen, totdat het nieuws over de Cape May moordenaar uitbreekt.

Davey overtuigt zijn vrienden dat ze op onderzoek moeten gaan. Ze komen er achter dat zijn buurman in het huis naast hem, een onopvallende, eenzame politie-agent, misschien wel eens de nummer één verdachte zou kunnen zijn. Zou Davey gelijk hebben, of is dit niets meer dan zijn te actieve verbeelding?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Meid ziet er awsome uit!

GA het proberen denk :

Moviemagic

Avatar

Doet me een beetje denken aan Stranger things meets Disturbia/Rear Window.

Het ziet er wel interessant uit.De poster is ook wel leuk gedaan. afbeelding

nieuwslaatste nieuws

meest populair