Algemeen

John Malkovich gecast in Ted Bundy-film 'Extremely Wicked'

Hij zal in de film te zien zijn naast Zac Efron en Lily Collins.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 15:55 in Algemeen
John Malkovich is de nieuwste toevoeging aan de cast van de thriller Exteremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Het betreft een film over de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy. Malkovich zal de rol spelen van Edward Cowert, de rechter die de rechtszaak in 1979 voorzat waarbij Bundy ter dood werd veroordeeld.

Niemand minder dan Zac Efron zal de rol spelen van Bundy. Hij wordt vergezeld door Lily Collins, die de rol speelt van zijn vriendin Elizabeth Kloepfer. Het verhaal wordt ook verteld vanuit het perspectief van Kloepfer, die geen enkele kennis had van de moorden toen ze samen was met Bundy.

De opnames van de film moeten volgende week beginnen (om precies te zijn op 18 januari). Joe Berlinger regisseert en verfilmt een script van Michael Werwie. Het script van Werwie won de prestigieuze Nicholl Fellowship en kwam daarna terecht op de Black List van scripts die als zeer goed worden gezien. Michael Costigan, Michael Simkin, Ara Keshishian en Nicolas Chartier produceren. Het is nog onduidelijk wanneer Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile in de bioscopen moet draaien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Ik heb verschillende 'Bundy'-films gezien en "The deliberate stranger" uit '86 is nog altijd de beste. Mark Harmon was er perfect voor destijds. Ik ben benieuwd naar deze en hoop dat Efron het goed doet maar vrees er een beetje voor.

Prince John

Avatar

Efron, alsjeblieft... Daar gaat mijn hoop voor een goede film met Malkovich.

Chris23

Avatar

@Moviemagic
Tnx, ik had die ooit s op tv gezien , maar was de naam vergeten


Edit; hmm, ben m aan kijken nu , maar dat 80`s tv serie overacting trek ik niet meer zo.

nieuwslaatste nieuws

meest populair