John Malkovich gecast in Ted Bundy-film 'Extremely Wicked'

Hij zal in de film te zien zijn naast Zac Efron en Lily Collins.

John Malkovich is de nieuwste toevoeging aan de cast van de thriller Exteremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Het betreft een film over de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy. Malkovich zal de rol spelen van Edward Cowert, de rechter die de rechtszaak in 1979 voorzat waarbij Bundy ter dood werd veroordeeld.

Niemand minder dan Zac Efron zal de rol spelen van Bundy. Hij wordt vergezeld door Lily Collins, die de rol speelt van zijn vriendin Elizabeth Kloepfer. Het verhaal wordt ook verteld vanuit het perspectief van Kloepfer, die geen enkele kennis had van de moorden toen ze samen was met Bundy.

De opnames van de film moeten volgende week beginnen (om precies te zijn op 18 januari). Joe Berlinger regisseert en verfilmt een script van Michael Werwie. Het script van Werwie won de prestigieuze Nicholl Fellowship en kwam daarna terecht op de Black List van scripts die als zeer goed worden gezien. Michael Costigan, Michael Simkin, Ara Keshishian en Nicolas Chartier produceren. Het is nog onduidelijk wanneer Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile in de bioscopen moet draaien.

NieuwsFilm

meest populair