Video

Vreemde spruit-Avatars uit 'A Wrinkle in Time' onthuld

Opmerkelijke figuren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:58 in Video
The Walt Disney Studios heeft via een nieuwe video de aliens onthuld die voor gaan komen in de grote fantasyfilm A Wrinkle in Time. In de featurette 'Realizing A Wrinkle in Time' zie je de filmflitsen gezamenlijk met de prachtige opnamelocaties.


In A Wrinkle in Time, gebaseerd op de bestseller uit 1962 van Madeleine L'Engle, ontmoeten we de jonge Meg Murry (Storm Reid), haar briljante broer Charles Wallace (Deric McCabe) en hun vriend Calvin (Levi Miller). Om hun vader terug naar huis te halen ondernemen ze gezamenlijk een spannend avontuur naar andere dimensies. Ze gebruiken een tesseract om verschillende, kleurrijke planeten af te reizen. Hun vermiste vader verdween nadat hij een schokkende wetenschappelijke ontdekking deed: die ontdekking van de genoemde tesseract.

A Wrinkle in Time van regisseur Ava DuVernay (Selma), ook met Chris Pine, Gugu Mbatha-Raw, Oprah Winfrey en Reese Witherspoone, moet vanaf 8 maart in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder de eerdere trailer:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair