Algemeen

Gérard Depardieu stopt

door FilmTotaal op 31.10.2005 om 16:12 in Algemeen
Acteur Gérard Depardieu, onder andere bekend van rollen in Cyrano de Bergerac, Green card, Jean de Florette en Asterix & Obelix, heeft agelopen zondag in een vraaggesprek met de Franse krant Le Parisien bekendgemaakt niet meer in films te acteren.

"Ik heb niets te verliezen. Ik heb 170 films gemaakt. Ik heb niets meer te bewijzen'', aldus de 56-jarige Fransman. Depardieu heeft de komende jaren nog wel een aantal films op het programma staan, maar volgens hemzelf zijn dit de laatste rollen en zit hij in het proces om er een eind aan te breien.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Michaell

Avatar

Damn zeg, 170 films! O+

jeffie

Avatar

Porno-sterren spelen in nog meer films O+

Maar 170 films is wel erg veel jah O+

rvg1983

Avatar

En toch jammer dat hij gaat stoppen...

En jaah 170 is veel jaah O+

Mark

Avatar

Gerard A Dieu. ghehehe

Wat een aansteller btw. 'Ik heb niets meer te verliezen.. bla bla bla...' Wat alle acteurs nog liever willen doen dan acteren daar zal hij over een tijdje ook wel mee beginnen.

Steve Harwin

Avatar

Jammer,

ik vind hem een erg goed acteur die veel heeft toegevoegd aan de vele films waarin hij speelde.
Een echte vakman. T+)

kuifje_007

Avatar

Wedden dat hij straks toch nog een paar films gaat spelen. Vele acteurs zeggen ook te willen stoppen en pikken later toch filmpjes mee.

Ann McDunn

Avatar

Een top acteur, en ik heb heel vaak genoten van zijn films, dus ik hoop dat er nog een paar komen, overigens vind ik het verstandig om te stoppen, na 170 films hoef je denk ik niet zo nodig meer en ik hoop dat hij de rest van zijn tijd heel prettig door kan brengen. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, heel verstandig om dat te doen als iedereen je nog ziet zoals je was.

NieuwsFilm

meest populair