Chris Evans wees Captain America eerst af

Chris Evans wees Captain America eerst af

Waarom precies?

Acteur Chris Evans en het personage Steve Trevor, a.k.a. Captain America, zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Maar het is verre van de eerste rol die de acteur ooit gespeeld heeft. Toch laat hij nu in een interview weten dat hij oorspronkelijk de rol af wilde wijzen.

Tijdens een interview met Motivation Madness vertelde de acteur dat hij de rol eerst afwees. "Het was een enorme verantwoordelijkheid. Marvel wilde me meteen voor zes films hebben, waar je er normaal een tegelijk doen," vertelde de acteur. "Als een van die films een hit is en een succes wordt, veranderd je leven aanmerkelijk. Je persoonlijke leven en je anonimiteit komen in het geding. Maar je hebt de kans om te stoppen, jezelf opnieuw te vinden, naar huis te gaan en rustig over alles na te denken."

Die mogelijkheid bood Marvel echter niet. In plaats daarvan werden er zes films gevraagd, waarmee het een decennium zou kunnen duren voordat de acteur aan het contract voldaan zou hebben. Uiteindelijk tekende hij na gesprekken met zijn familie en een therapeut alsnog, maar niet zonder angst voor wat de toekomst zou brengen. Hieronder de clip, waarin Evans vertelt over angst en hoe je daarmee om kan gaan.



NieuwsFilm

meest populair