Trailer 'Traffik': Paula Patton & Omar Epps opgejaagd door een motorbende

Wat begint als een romantisch weekend in de bergen...

De liefde tussen twee mensen wordt op de proef gesteld in de onderstaande trailer van Traffik. De thriller van schrijver/regisseur Deon Taylor (7eventy 5ive, Supremacy) wordt uitgebracht door Lionsgate en in de hoofdrollen zien we Paula Patton (Warcraft: The Beginning) en Omar Epps (tv-serie Shooter).

Brea en John vertrekken voor een romantisch weekend naar de bergen, waar ze in een mooi huis verblijven met hun vrienden Darren en Malia. Onderweg stoppen ze bij een tankstation, waar Brea benaderd wordt door een geschrokken vrouw. Niet wetende dat de vrouw een kostbare telefoon bij Brea in de tas heeft gestopt, vertrekt ze richting de bestemming. De hereniging met hun vrienden houdt niet lang stand, want de eigenaar van de telefoon - een crimineel genaamd Red - wil zijn eigendom terug. Omdat hij anders problemen krijgt met gevaarlijkere figuren, besluit hij de twee koppels hardhandig aan te pakken.


Het andere koppel wordt gespeeld door Laz Alonso en Roselyn Sanchez. Andere rollen zijn er voor William Fichtner en Luke Goss als Red. Traffik is geproduceerd door Patton en Hidden Empire Film Group. Amerikaanse bezoekers kunnen vanaf 27 april de thriller in de bioscoop zien. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet. Zie hieronder ook een poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair