Minstens anderhalf jaar voordat X-Men in MCU te zien zijn

Minstens anderhalf jaar voordat X-Men in MCU te zien zijn

Maar mogelijk ook nog langer.

Marvel-schrijver Andy Park wist niet van te voren van de deal tussen Disney en Fox, maar weet wel iets van de samenvoeging van de X-Men en MCU-franchises. Volgens hem zal de deal nog minstens anderhalf jaar op zich laten wachten. Tot het zover is, en de 52,4 miljard dollar overgeboekt zijn, zal er in elk geval geen enkele samenvoeging plaatsvinden.

Dat vertelde Marvel Studios Visual Design Supervisor Andy Park. Hij werkte aan films als Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Thor: Ragnarok en gaf toe dat hij en zijn collega's geen idee hebben van wat zich achter de schermen afspeelt. Maar wel dat het nog even kan duren voordat de deal rond is.

"Dat Disney Fox overnam, is iets dat niemand van ons zag aankomen en we vinden het allemaal spannend en opwindend. We hebben er altijd van gedroomd dat de franchises samengevoegd zouden worden, al is er nog niets besloten of aangekondigd. Dus het enige dat ik kan vertellen, is dat ik geen idee heb wat de toekomst brengt. Maar ik weet wel dat dit soort dingen minstens twaalf tot achttien maanden duren om rond te komen," aldus Park.

Het kan dus nog wel even duren voordat er mogelijk een samenvoeging plaatsvindt. Tegelijk moeten verschillende overheidsinstanties nog toestemming geven.



NieuwsFilm

meest populair