Algemeen

Minstens anderhalf jaar voordat X-Men in MCU te zien zijn

Maar mogelijk ook nog langer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:36 in Algemeen
Marvel-schrijver Andy Park wist niet van te voren van de deal tussen Disney en Fox, maar weet wel iets van de samenvoeging van de X-Men en MCU-franchises. Volgens hem zal de deal nog minstens anderhalf jaar op zich laten wachten. Tot het zover is, en de 52,4 miljard dollar overgeboekt zijn, zal er in elk geval geen enkele samenvoeging plaatsvinden.

Dat vertelde Marvel Studios Visual Design Supervisor Andy Park. Hij werkte aan films als Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Thor: Ragnarok en gaf toe dat hij en zijn collega's geen idee hebben van wat zich achter de schermen afspeelt. Maar wel dat het nog even kan duren voordat de deal rond is.

"Dat Disney Fox overnam, is iets dat niemand van ons zag aankomen en we vinden het allemaal spannend en opwindend. We hebben er altijd van gedroomd dat de franchises samengevoegd zouden worden, al is er nog niets besloten of aangekondigd. Dus het enige dat ik kan vertellen, is dat ik geen idee heb wat de toekomst brengt. Maar ik weet wel dat dit soort dingen minstens twaalf tot achttien maanden duren om rond te komen," aldus Park.

Het kan dus nog wel even duren voordat er mogelijk een samenvoeging plaatsvindt. Tegelijk moeten verschillende overheidsinstanties nog toestemming geven.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Spannend, als het aan deze heren ligt, dan lijkt het mij een totale reboot te gaan worden.

Lijkt me dat ze zelf willen creëren.

Mas7

Avatar

Dan hebben ze ook mooi de tijd om een mooie en goed in elkaar bedachte verhaallijn te bedenken!

Wat kijk ik hier naar uit zeg

Xenolicker

Avatar

Ik heb ook nog geen toestemming gegeven...

Rderegt

Avatar

Misschien wel nooit. Want de deal is niet eens overal goedgekeurd....

SunChaser

Avatar

Er wordt geen 52 miljard overgeboekt. Een deel krijgt Murdoch in aandelen. Net als Steve Jobs 7 miljard in aandelen kreeg voor Pixar

GreenHornet

Avatar

Phoenix en Captain Marvel zijn verbonden met elkaar.

rainking

Avatar

GreenHornet
Phoenix en Captain Marvel zijn verbonden met elkaar.

Ik weet wel Rogue en Captain/Ms. Marvel.

Artificialis

Avatar

Als ze een beetje lef hebben halen ze Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian Mckellen, James Marsden, Famke Janssen, Halle Berry, Rebecca Romijn, Kelsey Grammer en Alan Cumming terug voor het Marvel Cinematic Universe.

Stuk voor stuk goede acteurs die met de juiste regie de rollen nog beter kunnen vertolken dan ooit te voren. In James Marsden's Cyclops zit nog veel ongebruikte potentie. En nee, de acteurs zijn absoluut niet te oud, vergeet niet dat Robert Downey Jr. (52), Benedict Cumberbatch (41), Paul Rudd (48), Chadwick Boseman (41), Mark Ruffalo (50), Paul bettany (46), Dave Bautista (48), etc. ook allemaal 40+ en 50+ zijn.

Shawn Ashmore en Anna Paquin zijn juist eindelijk oud genoeg om een volwassen Iceman en Rogue te spelen. Ze zijn allemaal weer in leven aan het eind van Days of Future Past, dus wat een kans!

Sunspot

Avatar

^

Ja, maar gaat toch niet meer gebeuren, zelfs Bryan Singer wilde een X4 film maken, maar is er nooit van gekomen.

Bijna zeker door de studio en ik zie Disney echt niet even de oude cast gebruiken, al is het maar voor 1 film.

Eerlijk gezegd zijn velen ook te oud aan het worden, ik zou het echt super graag willen zien, een trilogie, desnoods nemen ze alles binnen zoveel tijd op.

Heb altijd al een X4 film willen zien, de oorspronkelijke cast was zoveel beter gewoon.

Sunspot

Avatar

DoFP was gewoon een ubermooie afsluiting van beide ' teams'.

Maar nee, moest Apocalypse komen met dat supermatige acteurs team, die mensen zijn het gewoon niet en dan ook nog zo slecht die film.

Totaal niet verwacht uiteindleijk, leek alsof Singer totaal geen vrijheid had met Apocalypse.

Het moest de 'disney/marvel' kant op opeens leek het wel. Sowieso het einde ook.

Volgens mij wisten bepaalde mensen bij Fox dat de kans groot was dat er een overname aan zat te komen.

Het klopt gewoon niet, Bryan Singer zou Apocalypse niet zo hebben gemaakt, met meer vrijheid, het klopt gewoon niet.

Artificialis

Avatar

Als ze bij Marvel besluiten om Hugh Jackman terug te halen, dan is het terugbrengen van de rest van de oude cast ook niet onhaalbaar meer. Het zou een enorm iconische situatie opleveren als de personages uit de originele X-Men films (de films die het superheldengenre terug op te de kaart hebben gezet) opeens in aanraking komen met het Marvel Cinematic Universe. Aan de acteurs zal het niet liggen, die staan te popelen om terug te keren zodra de kans zich voordoet.

Artificialis

Avatar

De jonge cast was prima voor de prequels, maar ik heb ze nooit als permanente opvolgers van de oorspronkelijke cast gezien.

benjamin

Avatar

Sunspot "Volgens mij wisten bepaalde mensen bij Fox dat de kans groot was dat er een overname aan zat te komen. "
Dan moeten die mensen toch ook een glazen bol gehad hebben om dat zo ver op voorhand al te weten. Maar verder snap ik niet goed wat het al dan niet weten daarvan te maken had met Apocalypse, die film was niet goed maar dat lag aan andere redenen.

Sunspot

Avatar

@Artificialis

Ja, ten eerste Hugh Jackedman. Dan kan rest heel misschien.

@Benjamin

Heb je de films wel gezien, X1 tot en met DoFP?

Als je goed kijkt, zie je over dezelfde stijl terug, maar dat ontbrank vet hard bij Apocalysp.

Zelf wanneer je de leeftijd wegdenkt, Apocalypse is een film waar Bryan singer volgens mij maar gewoon moest afmaken de film, puur op studio manier.

nieuwslaatste nieuws

meest populair