Harde beats en harde gangsters in trailer misdaadfilm 'Honor Up'

Harde beats en harde gangsters in trailer misdaadfilm 'Honor Up'

Van en met Damon Dash, geproduceerd door Kanye West.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de misdaadfilm Honor Up van en met Damon Dash, die hij samen met Kanye West heeft geproduceerd. Dash speelt zelf de hoofdrol in de film die hij ook heeft geschreven en geregisseerd.

Naast hem speelt onder andere zijn nicht Stacey Dash mee, bekend van de film en daarna de serie Clueless hoewel ze de laatste jaren meer berucht is vanwege haar rechts-conservatieve uitspraken op de televisiezender Fox News. Verder spelen er een aantal rappers in de film mee, inclusief Cam'ron, Murda Mook, Blackface en Smoke DZA.



OG is de luitenant van een drugsbaron, die worstelt om de erecode van de straat waar hij mee opgegroeid is, in stant te houden. 'De familie' beschermen is niet zo makkelijk met zijn ongehoorzame crew, na een schietpartij in Harlem, New York. Honor Up is volgens de promotie een onthulling van een dodelijke onderwereld waar criminelen volgens een code moeten leven en de beats even hard gaan als de kogels.

De aanwezigheid van vele rappers in de film en de algehele connectie met de hiphopwereld is niet zo vreemd. Damon Dash begon zijn carrière in de entertainmentindustrie niet als filmmaker, maar als mede-oprichter van het muzieklabel Roc-A-Fella, samen met Jay-Z.

NieuwsFilm

meest populair