Celebrity

Lindsay Lohan wil Batgirl spelen

Maar gelooft dat mensen haar geen kans geven vanwege haar verleden...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 14:47 in Celebrity
Lindsay Lohan gelooft dat ze vanwege haar problemen in het verleden niet meer wordt gevraagd voor grote filmprojecten en dat terwijl ze nog de nodige ambities heeft. Zo wil de 31-jarige actrice niemand minder spelen dan Batgirl in een DC film; al een tijdje lang is het duidelijk dat ze haar zinnen heeft gezet op het spelen van de superheldin. Zo post ze al langere tijd berichten over haar passie voor de rol en deelde ze ook meerdere foto's van Batgirl op sociale media.

Maar ze gelooft dat veel mensen haar geen kans meer gunnen: ''Ik hou er niet van wanneer mensen altijd maar weer terug grijpen op het verleden. Het is al een lange tijd geleden en ik focus me nu liever op nieuwe projecten en op alles wat er nog gaat gebeuren. Elke keer wanneer mensen het hebben over mijn verleden, over de dingen die ik heb meegemaakt, zoals mijn tijd in de gevangenis of het werken in een lijkenhuis, tja, dat waren moeilijke tijden... Maar ik heb mijn les inmiddels wel geleerd. Desalniettemin heb ik het gevoel dat vanwege mijn verleden me geen kans wordt gegeven om Batgirl te spelen, of mee te doen in een 'Mean Girls 2' film. Mijn verleden leidt mensen kennelijk echt af. Ze denken alleen maar aan het negatieve, maar zo komen we nooit ergens''.

De vraag is of Lohan überhaupt kans zou maken op de rol van Batgirl; Joss Whedon liet al eerder weten dat hij het liefst een onbekende actrice zou willen hebben voor de rol. Lohan is, deels door haar verleden, juist bekend geworden op een tamelijk negatieve manier en ze verschijnt bovendien eens in de zoveel tijd in nogal wat roddelbladen. Maar wie weet, als haar de kans gegeven zou worden en Batgirl een succes zou worden, zou ze haar carrière wel eens positief kunnen bijstellen, zoals dat al eerder het geval is geweest voor de nodige andere acteurs en actrices in superhelden-rollen.

Zouden jullie Lindsay Lohan graag zien als the Batgirl?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ja beetje zoals Noomi Rapace in Covenant, dead!!!

Frietgezicht

Avatar

Ze moet niet huilen over haar verleden en het niet krijgen van nieuwe kansen.
D’r zijn honderden meiden die beter kunnen acteren en nooit de kans krijgen.
Ze had de hoofdrollen en ze heeft het verpest,klaar.

Soms krijg je een 2e kans(zoals Robert Downey jr) en soms niet.

Moviemagic

Avatar

zuipschuit "Desalniettemin heb ik het gevoel dat vanwege mijn verleden me geen kans wordt gegeven om Batgirl te spelen, of mee te doen in een 'Mean Girls 2' film."


Mean Girls 2 bestaat al sinds 2011. Als zij Batgirl wordt dan mag Andy Dick Batman worden.

Ed Crane

Avatar

Inmiddels heeft Batgirl gereageerd. Ze wil graag Lindsay Lohan spelen.

Goku32

Avatar

Hahhahahahahahaahaahaaahahhahaahaaahaahhahahaa heb ik vandaag toch nog effe kunnen lachen. Na zo een bericht, want laat me niet lachen dat zei bat girl kan spelen ze kan niet acteren dus doe maar niet

Master Of Films

Avatar

Heerlijk zo'n luchtige artikel. Dat Lindsay Lohan als Batgirl wilt gaan spelen in een Joss Whedon film is meteen humor van de bovenste plank.

chefry1983

Avatar

laten we het hopen van niet. DCEU heeft het al zwaar in de concurrentie met Marvel maar Lohan als Badgirl, dan zink je wel erg diep

horizon

Avatar

Enige oplossing is de star trek film van Tarantino.

chazillionair28

Avatar

Eerlijk gezegd zie ik dc die fout wel maken :')

chefry1983

Avatar

civilian:
je ziet het al voor je of niet ?

nieuwslaatste nieuws

meest populair