Lindsay Lohan wil Batgirl spelen

Lindsay Lohan wil Batgirl spelen

Maar gelooft dat mensen haar geen kans geven vanwege haar verleden...

Lindsay Lohan gelooft dat ze vanwege haar problemen in het verleden niet meer wordt gevraagd voor grote filmprojecten en dat terwijl ze nog de nodige ambities heeft. Zo wil de 31-jarige actrice niemand minder spelen dan Batgirl in een DC film; al een tijdje lang is het duidelijk dat ze haar zinnen heeft gezet op het spelen van de superheldin. Zo post ze al langere tijd berichten over haar passie voor de rol en deelde ze ook meerdere foto's van Batgirl op sociale media.

Maar ze gelooft dat veel mensen haar geen kans meer gunnen: ''Ik hou er niet van wanneer mensen altijd maar weer terug grijpen op het verleden. Het is al een lange tijd geleden en ik focus me nu liever op nieuwe projecten en op alles wat er nog gaat gebeuren. Elke keer wanneer mensen het hebben over mijn verleden, over de dingen die ik heb meegemaakt, zoals mijn tijd in de gevangenis of het werken in een lijkenhuis, tja, dat waren moeilijke tijden... Maar ik heb mijn les inmiddels wel geleerd. Desalniettemin heb ik het gevoel dat vanwege mijn verleden me geen kans wordt gegeven om Batgirl te spelen, of mee te doen in een 'Mean Girls 2' film. Mijn verleden leidt mensen kennelijk echt af. Ze denken alleen maar aan het negatieve, maar zo komen we nooit ergens''.

De vraag is of Lohan überhaupt kans zou maken op de rol van Batgirl; Joss Whedon liet al eerder weten dat hij het liefst een onbekende actrice zou willen hebben voor de rol. Lohan is, deels door haar verleden, juist bekend geworden op een tamelijk negatieve manier en ze verschijnt bovendien eens in de zoveel tijd in nogal wat roddelbladen. Maar wie weet, als haar de kans gegeven zou worden en Batgirl een succes zou worden, zou ze haar carrière wel eens positief kunnen bijstellen, zoals dat al eerder het geval is geweest voor de nodige andere acteurs en actrices in superhelden-rollen.

Zouden jullie Lindsay Lohan graag zien als the Batgirl?

NieuwsFilm

meest populair