Jaegers en Boyega op foto's 'Pacific Rim: Uprising'

Jaegers en Boyega op foto's 'Pacific Rim: Uprising'

Cool?

Via Total Film krijgen we een snelle nieuwe blik op de sciencefictionfilm Pacific Rim: Uprising, welke eind maart op het witte doek moet verschijnen. Uiteraard ontbreken de Jaegers niet op de foto's. Ook zien we hoofdrolspeler John Boyega, ook te zien als een van de jonge helden in Star Wars.

Boyega speelt Jake Pentecost. Hij is de zoon van de in Pacific Rim overleden General Stacker Pentecost (Idris Elba), maar ook een talentvolle Jaeger-piloot die zijn toekomst weg lijkt te gooien. Maar hij trekt bij als een enorme Kaiju-bedreiging wordt losgelaten op de wereld. Samen met zijn zus Mako Mori (Rinko Kikuchi) en een dappere nieuwe generatie piloten - waaronder Lambert (Scott Eastwood) en de Jaeger-hacker Amara (Cailee Spaeny) - moeten ze de meest defensieve kracht ooit vormen om de aarde te redden van een ondergang.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De regie lag niet in handen van Guillermo del Toro - hij koos voor The Shape of Water - maar wel van Steven S. DeKnight. Vanaf 22 maart in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de eerdere trailer!



NieuwsFilm

meest populair