'Angel Has Fallen' wordt net als 'Logan'

'Angel Has Fallen' wordt net als 'Logan'

Gerard Butler en Air Force One.

Na Olympus Has Fallen uit 2013 en London Has Fallen uit 2016 moet Angel Has Fallen dit of volgend jaar in de bioscopen draaien. Dit keer is niet het Witte Huis of Londen het doelwit van aanslagen, maar Air Force One.

Hoofdrolspeler Gerard Butler sprak met Screen Rant en gaf aan wat we van Angel Has Fallen kunnen verwachten. Volgens hem wordt het de Logan (2017) van de reeks.


Bekijk de afbeelding"Ik sta op het punt om de volgende Has Fallen te maken. Deze is meer als The Fugitive. Het is onze versie van Logan, wat die film betekende voor Wolverine. Dat is bij deze ook de situatie. Er gaan veel steden neer, en zelfs wij waren van 'hoeveel steden kunnen we neer laten gaan?' Dus deze wordt echt een verrassing en diepgaand. En we hebben een geweldige regisseur, Ric Waugh, die net de film Shot Caller heeft gemaakt met Jonny Bernthal." - Gerard Butler

Met Butler in de rol als oud-U.S. Army Ranger en held Mike Banning en Ric Waugh achter de camera zal Angel Has Fallen komende maanden worden opgenomen. De twee voorgaande delen haalden zo'n $400 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair