Algemeen

'Angel Has Fallen' wordt net als 'Logan'

Gerard Butler en Air Force One.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:52 in Algemeen
Na Olympus Has Fallen uit 2013 en London Has Fallen uit 2016 moet Angel Has Fallen dit of volgend jaar in de bioscopen draaien. Dit keer is niet het Witte Huis of Londen het doelwit van aanslagen, maar Air Force One.

Hoofdrolspeler Gerard Butler sprak met Screen Rant en gaf aan wat we van Angel Has Fallen kunnen verwachten. Volgens hem wordt het de Logan (2017) van de reeks.


"Ik sta op het punt om de volgende Has Fallen te maken. Deze is meer als The Fugitive. Het is onze versie van Logan, wat die film betekende voor Wolverine. Dat is bij deze ook de situatie. Er gaan veel steden neer, en zelfs wij waren van 'hoeveel steden kunnen we neer laten gaan?' Dus deze wordt echt een verrassing en diepgaand. En we hebben een geweldige regisseur, Ric Waugh, die net de film Shot Caller heeft gemaakt met Jonny Bernthal." - Gerard Butler

Met Butler in de rol als oud-U.S. Army Ranger en held Mike Banning en Ric Waugh achter de camera zal Angel Has Fallen komende maanden worden opgenomen. De twee voorgaande delen haalden zo'n $400 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Olympus vind ik redelijk en London gigantische bagger. Niet heel veel vertrouwen in de reeks dus......

Master Of Films

Avatar

+1 Robbepost

Dit keer is niet het Witte Huis of Londen het doelwit van aanslagen, maar Air Force One.

Ik sta op het punt om de volgende Has Fallen te maken. Deze is meer als The Fugitive.

Ok stop er maar mee. Dat zijn al twee referenties van Harrison Ford films. Veels te hoge niveau voor Mike Banning.

Sunspot

Avatar

Moet nog steeds deel 1 eens proberen

dakai-world

Avatar

Onze film wordt meer als (VUL HIER EEN SUCCESVOLLE TITEL IN). We gaan het nu nog persoonlijker en diepgaand maken. Dit wordt veruit het beste deel uit de gehele (VUL HIER AANTAL FILMS IN). We hebben er vertrouwen in. We hebben de beste (VUL HIER EEN INWISSELBAAR CAST OF CREW IN).

Nou, dat was dus geheel gratis filmmarketing 101. Voor de volgende les graag hoofdstuk 2 t/m 5 lezen.

Chris23

Avatar

Neer gaan?

Decepticon

Avatar

Net als na 2008 alles als The Dark Knight moest worden, moet als nu als Logan worden......

Ik vind deze Has Fallen actiereeks echt lekker no-nonsense actiefilms, hoewel London wel minder is dan Olympus, maar nog steeds heel erg vermakelijk.

Ik verwacht dat Angel Has Fallen een wat meer spannende film wordt, omdat het grotendeels in een kleine locatie plaats vindt, dat verwacht ik ten minste. Een soort Air Force One idd.

chazillionair28

Avatar

Ik snap niet hoe ze dit met Logan kunnen vergelijken. Aan de ene kant heb je een Hugh jackman die in 16 jaar tijd de iconische karakter 9 keer heeft gespeeld en aan de andere kant een vervaagde actie reeks waarvan grotendeels niet eens weten dat deze films bestaan.Goedkoop promotie voor je troep maken..

benjamin

Avatar

Zoals hierboven al gezegd typische marketingpraat, al vind ik het op zich wel vreemd dat dit per se zou werken als marketing bij iemand. Is toegeven dat je gewoon gekeken hebt naar wat populair was nu echt de beste manier om dingen te promoten?

snowkrash

Avatar

.... en diepgaand .... LOL

Frietgezicht

Avatar

Enige goede nieuws is dan dat hij blijkbaar dood gaat aan het einde.

ridjieddo

Avatar

deze Fallen wordt net als Logan: Gerard Butler gaat dood op het eind

Goku32

Avatar

Poehh waarom weer een nieuwe maken. Deel 1 was grappig deel 2 was poep. Dus laat deel 3 maar zitten en maak iets nieuws

Artificialis

Avatar

Wauw, wat een zelfingenomenheid.. Op het moment dat je andere films gaat nadoen gaat het eigenlijk al fout. Leuk dat ze naar Logan verwijzen, maar op basis van de vorige films denk ik eerder dat het weer X-Men Origins: Wolverine gaat worden.

Goov25

Avatar

Dat is best wel slechte marketing hoor. Als je een oude scifi uit dr schappen pakt met een onbekende titel en de kreet "De nieuwe Matrix!" (echt gezien) dan leg je die gelijk terug. Een film die een bekendere film als reclame moet gebruiken kan nooit zo'n succes worden.

Da Villain

Avatar

The Emoji Movie 2 wordt net als Lord of the Rings.

nieuwslaatste nieuws