Algemeen

Ken Watanabe gecast in live-action 'Detective Pikachu'

Eerder werd al bekend dat Ryan Reynolds de rol van Pikachu zal spelen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 13:30 in Algemeen
Ken Watanabe (Batman Begins, Inception) is ingehuurd om een belangrijke rol te spelen naast de eerder aangekondigde Ryan Reynolds in live-action Pokemon-film Detective Pikachu voor Legendary Entertainment.

Naast Watanabe en Reynolds (die de stem inspreekt van Pikachu) zien we in de film ook Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Kathryn Newton (Big Little Lies). In de film wordt Smiths vader ontvoerd, en moet de tiener samenwerken met de gele, zelfbenoemde detective Pikachu om hem terug te vinden.

Watanabe zal op zijn beurt een personage met de naam Detective Yoshida spelen. Nicole Perlman, Alex Hirsch, Eric Pearson en Tom McCarthy hebben allen gewerkt aan wat uiteindelijk het script van de film vormt. Rob Letterman (Goosebumps) regisseert de film. De opnames gaan deze maand nog van start in de Britse hoofdstad Londen. Over een releasedatum is nog niks bekend, maar deze zal ergens in 2019 liggen.

Wat vinden jullie ervan dat de eerste live-action Pokemon-film die we krijgen er een is over Detective Pikachu?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik vind dat slecht, hebben ze niks beter kunnen verzinnen dan een Detective pikachu film. Ik had liever het trainen en vechten van pokemon willen zien in een real life movie. Dit Is gewoon een rip off sherlock holm film met een pokemon in de hoofd rol echt heel slecht. Jammer

Artificialis

Avatar

Onbegrijpelijk dat ze de zeer succesvolle formule van de games, televisieserie en films aan de kant hebben geschoven voor deze onbegonnen onzin. Van alles wat ze met de Pokémon wereld hadden kunnen doen komen ze op het idee om Pikachu in een pratende detective te veranderen? Echt, waarom?

meanrat

Avatar

Ik vind het vooral verbazingwekkend dat ze zulke gerenommeerde acteurs hebben weten te strikken voor de hoofdrollen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair