Dwayne Johnson krijgt zijn eigen musical

Dwayne Johnson krijgt zijn eigen musical

Al zal hij er wel niet zelf in te zien zijn.

Dwayne Johnson werd lange tijd als een van de grootste worstelaars ter wereld beschouwd, maar op de dag van vandaag is The Rock niet meer de filmwereld uit te denken; de 45-jarige acteur is zowat elk jaar in meerdere films te zien en heeft nog de nodige projecten gepland. Hij is zelfs zo populair dat sommige mensen denken dat hij wel een kans zou maken als hij mocht gaan voor het Amerikaanse presidentschap.

Maar daar houdt het nog niet op; in Londen wordt er nu een musical show gemaakt rond de geliefde acteur. Zo is de schrijversgroep Nevertheless She bezig met het produceren van de show The People's Rock: A Musical, die te zien zal zijn in het Network Theater tijdens het Vault Festival, wat wordt beschouwd als Londen's grootste kunstfestival. De musical zal zich afspelen in een dystopische toekomst en wordt beschreven als : ''The Rock wordt gezien als een rolmodel en de hoop op een beter leven in een gure wereld, waarin vooral veel jonge mensen naar hem opkijken en werken aan een positieve verandering''.

Zo zal de show ongeveer 60 minuten duren met 10 liedjes. In de musical zal Johnson's personage The Fairy Rock Mother genoemd worden, een cultfiguur en de held onder de mensen, die als enige hoop kan bieden in een ''grijze wereld waarin alles wordt gecontroleerd door de keizer Trumpus''. Johnson zal zelf niet te zien zijn in de musical; zijn personage zal dus worden gespeeld door een marionet, terwijl de andere rollen allemaal geïncarneerd worden door echte acteurs en actrices.

NieuwsFilm

meest populair