'Black Panther' de ruimte in - check de eerste clip!

'Black Panther' de ruimte in - check de eerste clip!

Black Panther in achtervolging.

Over enkele weken verschijnt Black Panther in de bioscoop, de laatste Marvel Cinematic Universe (MCU)-film voordat Avengers: Infinity War verschijnt. Deze film zal het universum verder de ruimte in brengen. In de trailer voor Black Panther was nog niet op te maken dat deze zich buiten de aarde zou gaan afspelen. Acteur Forest Whitaker heeft tegenover Variety aangegeven dat dit wel gaat gebeuren.


Bekijk de afbeelding"We gaan niet alleen op reis, maar bepaalde dingen zullen ons mee de ruimte in nemen. En we zullen ook een James Bond-wereld zien. Het is echt een unieke vermenging van verschillende dingen die bij elkaar komen op een opwindende manier." - Forest Whitaker

Dat Whitaker de film verbindt aan James Bond is niet raar. Een paar dagen geleden sprak regisseur Ryan Coogler met Total Film en zei dat hij Black Panther de James Bond-film van het MCU wordt: "Toen ik net met Marvel sprak, wilde ze van Panther hun versie van James Bond maken. Dat vond ik erg gaaf en interessant. Er werd op een compleet andere manier naar T'Challa gekeken."

Marvel Studios heeft ondertussen ook de eerste clip vrijgegeven voor de film die op 14 februari in de Nederlandse bioscoop verschijnt. In de beelden zien we Shuri (Letitia Wright) en Panther (Chadwick Boseman) in actie. Daarna de featurette 'Wakanda Revealed'.





NieuwsFilm

meest populair