Waanzinnige teaser 'Assassination Nation'

Wat gebeurd er als iedereens privé-berichten, apps en foto's opeens online staan?

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de waanzinnige film Assassination Nation. In Salem, Massachussets vond ooit de beruchte heksenjacht plaats. Nu komt er een nieuwe variant, op basis van wat er gebeurt als alle sms-jes, apps en privéfoto's van iedereen in Salem plots online worden gezet.

Assassination Nation is geschreven en geregisseerd door Sam Levinson en ging onlangs op het Sundance Filmfestival in wereldpremière, maar je kunt erop rekenen dat we er het komend jaar nog vaker over gaan horen.



Middelbare scholier Lily en haar groep beste vriendinnen leeft in een waas van SMS-jes, berichten op social media, selfies en chats - zoals de meeste mensen tegenwoordig. Dus wanneer een provocateur details van digitale privé-levens van iedereen in hun kleine dorp Salem online gaat plaatsen, barst de hel natuurlijk los.

Mensen zijn boos, want alles wordt online gegooid: browsergeschiedenissen, direct messages van Twitter, illegale downloads, geheime sms-ketens en nog veel, veel ergere zaken. Mensen worden zo boos, dat ze een moorddadige posse vormen. En Lily bevindt zich in het oog van deze storm.

NieuwsFilm

meest populair