'Uncharted' vertelt een heel nieuw verhaal

'Uncharted' vertelt een heel nieuw verhaal

En zal de games aanvullen.

De Uncharted-film is al lange tijd in ontwikkeling, maar gaat er nu toch echt komen. Acteur Tom Holland heeft getekend voor de hoofdrol van Nick Drake en Shawn Levy zal hem regisseren. Producent Charles Roven stelt nu dat de film echt helemaal los komt te staan van de games. Er moeten zaken verkend worden die niet in de games verteld zijn en zo vult de film de franchise aan.

"We hebben een prachtig oorsprongsverhaal bedacht, maar het is nog altijd gebaseerd op de Uncharted-game," begon Roven. "Het speelt zich niet af in een tijd uit de Uncharted-spellen. Maar draait om een moment waarop Nathan Drake (de hoofdpersoon van de game) en Sully, zijn surrogaatvader, een stuk jonger waren. Het is een oorsprongsverhaal dat uit de games voortkomt, maar er niet uit komt. Shawn Levy gaat het regisseren en een jonge schrijver, Rafe Judkins, werkt momenteel aan het scenario."

Kortom: het project vult de franchise verder aan. Dat is een mooie ontwikkeling, want daarmee bouwt men verder voort aan het universum in plaats van oude voetsporen te volgen. Er is nog geen releasedatum geprikt.



NieuwsFilm

meest populair