Trailer reuzenfilm 'I Kill Giants'

Trailer reuzenfilm 'I Kill Giants'

Fantasie slaat op hol.

Yahoo heeft de eerste trailer onthuld voor de film I Kill Giants, een verfilming van de gelijknamige graphic novel uit 2008 van Joe Kelly en J. M. Ken Niimura. De film heeft Madison Wolfe (The Conjuring 2) in de belangrijkste rol. Het is een volgende film met "kind vs. reus". Denk aan The BFG en A Monster Calls.

In I Kill Giants ontmoeten we het jonge meisje Barbara Thorson (Wolfe) die duidelijk geen gemakkelijk leven leidt. De uitgesproken einzelgänger heeft ook meer met Dungeons & Dragons dan de echte wereld. Dit is niet gemakkelijke voor haar oudere zus Karen (Imogen Poots) die voor haar zusje en broertje moet zorgen. De psycholoog van school, Mrs. Mollé (Zoe Saldana), grijpt zich vast in het steeds zorgelijker gedrag van Barbara die op een zeker moment duidelijk gemaakt moet worden dat ze te ver opgaat in haar fantasieën, waarvan het doden van reuzen een belangrijke is.


I Kill Giants is het regiedebuut van Anders Walter en werd geproduceerd door Chris Columbus (Harry Potter and the Sorcerer's Stone). Er komt geen grootse bioscooprelease. In de States verschijnt de film eind maart op schijf en Video on Demand.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair