Titel 'Avengers 4' pas na 'Infinity War' onthuld

Titel 'Avengers 4' pas na 'Infinity War' onthuld

Er zitten toch spoilers in.

Regisseurs Anthony en Joe Russo zullen nog even wachten met de onthulling van de titel van Avengers 4. Tijdens een interview met MTV laat het duo weten dat het nog even zal duren voordat ze de titel onthullen. Die kan namelijk spoilers bevatten voor Avengers: Infinity War.

"Deel van het concept van de titel is dat het narratief daardoor voortgestuwd wordt," aldus Joe Russo. "Dus we gaan nog even wachten met het onthullen van die titel, tot we het gevoel hebben dat de tijd rijp is en mensen de eerste film genoeg in zich op hebben kunnen nemen."

Het zou heel goed kunnen dat Marvel gaat wachten met de bekendmaking van de titel tot de San Diego Comic-Con deze zomer van start gaat. Avengers 4 is het einde van de 22-films tellende verhaallijn die Marvel in 2008 begon. Er klampen dus gigantisch hoge verwachtingen aan, ook omdat de ensemblefilm zal bepalen hoe de toekomst van het MCU er uit komt te zien.

Avengers: Infinity War zal ons daar in mei de eerste hints voor geven. Een jaar later volgt het voorlopig nog titelloze Avengers 4.



NieuwsFilm

meest populair