Tom Cruise onthult titel en spectaculaire eerste foto van 'Mission: Impossible 6'!

Tom Cruise onthult titel en spectaculaire eerste foto van 'Mission: Impossible 6'!

Ethan Hunt is terug voor een nieuwe onmogelijke missie vol actie, spanning en geweld!

Op Instagram heeft acteur Tom Cruise zojuist de titel en een eerste officiële foto van het in juli dit jaar te verschijnen Mission: Impossible 6 gepubliceerd! Het zesde deel van de populaire spionagereeks lijkt weer een hoop spannende stunts te beloven.

Deze zomer verschijnt alweer de zesde film uit de Mission: Impossible-filmreeks in de bioscopen. Tot nu toe was de actiefilm nog titelloos, maar acteur Tom Cruise heeft vandaag op zijn Instagram de titel officieel bekendgemaakt. De film van regisseur Chris McQuarrie krijgt namelijk de naam Mission: Impossible - Fallout mee.

Ook toont Cruise het eerste beeld uit de film met zijn volgers. Op de foto is te zien hoe agent Ethan Hunt hangt aan een vliegende helicopter. De scène lijkt zich af te spelen in een besneeuwd gebied. Cruise staat erom bekend zijn stunts zelf uit te voeren, maar dat ging tijdens deze productie toch een paar keer (flink) mis.

Het is dan ook goed om te zien dat de verschijningsdatum van 27 juli 2018 ongewijzigd blijft. Fans van Mission: Impossible vreesden namelijk voor uitstel na de ongelukken van Cruise op de set. Een eerste trailer zal hopelijk snel volgen.

Get ready. #MissionImpossible

Een bericht gedeeld door Tom Cruise (@tomcruise) op



Mission: Impossible - Fallout verschijnt dus deze zomer in de bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair