Algemeen

Tom Cruise onthult titel en spectaculaire eerste foto van 'Mission: Impossible 6'!

Ethan Hunt is terug voor een nieuwe onmogelijke missie vol actie, spanning en geweld!

door Jeffrey Kouters om 16:42 in Algemeen
Op Instagram heeft acteur Tom Cruise zojuist de titel en een eerste officiële foto van het in juli dit jaar te verschijnen Mission: Impossible 6 gepubliceerd! Het zesde deel van de populaire spionagereeks lijkt weer een hoop spannende stunts te beloven.

Deze zomer verschijnt alweer de zesde film uit de Mission: Impossible-filmreeks in de bioscopen. Tot nu toe was de actiefilm nog titelloos, maar acteur Tom Cruise heeft vandaag op zijn Instagram de titel officieel bekendgemaakt. De film van regisseur Chris McQuarrie krijgt namelijk de naam Mission: Impossible - Fallout mee.

Ook toont Cruise het eerste beeld uit de film met zijn volgers. Op de foto is te zien hoe agent Ethan Hunt hangt aan een vliegende helicopter. De scène lijkt zich af te spelen in een besneeuwd gebied. Cruise staat erom bekend zijn stunts zelf uit te voeren, maar dat ging tijdens deze productie toch een paar keer (flink) mis.

Het is dan ook goed om te zien dat de verschijningsdatum van 27 juli 2018 ongewijzigd blijft. Fans van Mission: Impossible vreesden namelijk voor uitstel na de ongelukken van Cruise op de set. Een eerste trailer zal hopelijk snel volgen.

Get ready. #MissionImpossible

Een bericht gedeeld door Tom Cruise (@tomcruise) opMission: Impossible - Fallout verschijnt dus deze zomer in de bioscopen!

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ach ja,beetje hetzelfde als aan dat vliegtuig hangen.
Ik had het leuker gevonden als die aan die draaiende propeller van die helikopter hing.

Bintzak

Avatar

Stukken spectaculairder https://youtu.be/Jr-ReFsqKBQ

Robbepost

Avatar

Super vermakelijke franchise vind ik!

Inderdaad frietkopke ondersteboven aan een propeller was spectaculairder geweest.

Prince John

Avatar

Dat komt waarschijnlijk wel in het volgende deel friet

Master Of Films

Avatar

Sorry Tommy Mummie, maar die Machete Kills Helicopter Scene (zie link Bintzak) is nou al goud waard.

Mas7

Avatar

Het enige waar ze mee moeten kappen in de franchise is dat Ethan en/of het team losgekoppeld is en achterna wordt gezeten door hun eigen overheid. In de meeste delen het geval.

Verder kijk ik uit naar dit zesde deel alweer!

Jacobatje

Avatar

Naar mij menig ziet deze foto er al heel goed uit. Ik las ook dat de acteurs morgen (26-01) Bij de Graham Norton show komen. Ben erg benieuwd.

Mav Damian

Avatar

Lang geleden dat ik nog eens de franchise heb gezien, maar als ik me goed herinnerde waren 3 en 4 ook zo wat deze plaats waar een stunt werd gedaan. Een gebouw namelijk.

Master Of Films

Avatar

Trouwens aan de naam Fallout moet mij denken, naast de games van Fallout, ook aan woorden zoals radioactieve neerslag, stralingsgevaar, kernexplosies, kernreactoren e.d.

Of Tommy Mummie valt met helicopter en al naar benenden. Mission: Impossible - Fallout als in Mission: Impossible - Vlieg em eruit.

benjamin

Avatar

Cast komt blijkbaar inderdaad naar Graham Norton wat beetje bizar is gezien de film nog lang niet uit is. Zou dit betekenen dat ze een trailer meenemen?

Ed Crane

Avatar

Norton en Cruise kunnen het goed met elkaar vinden en volgens mij kan Cruise na al die negativiteit rond The Mummy wel een charmeoffensiefje gebruiken om alvast nu maar positieve buzz rond z'n nieuwste te creëren.

Steve-O

Avatar

En dat werkt des te beter als hij met Tarantino gaat werken.

Wat de MI films betreft, het lijkt erop dat ze eindelijk hun stijl te pakken hebben met Ghost Protocol en dat goed doorgepakt hebben met Rogue Nation. Ik verwacht niets minder dan weer een prima actiefilm.
Vraag me wel af of ze binnenkort het stokje door gaan geven of dat de reeks met Cruise stopt.

NieuwsFilm

meest populair