Verwacht volgende week héél wat nieuwe trailers!

Verwacht volgende week héél wat nieuwe trailers!

Tijdens de Super Bowl brengen de grote studio's namelijk graag nieuwe beelden uit.

De Super Bowl in Amerika is een heus feest. Deze American football-finale, die elk jaar in februari wordt gespeeld tussen de kampioenen van de American Football Conference en de National Football Conference, is een van de belangrijkste sportevenementen in de Verenigde Staten en wordt beschouwd als een nationale feestdag. Het is ook een van de meest bekeken sportevenementen ter wereld, maar niet alleen sportfanaten kijken uit naar dit evenement, ook voor filmliefhebbers is dit een mooie dag...

Elk jaar zijn er de nodige trailer tijdens dit spektakel te zien, zoals dat vorig jaar ook het geval was. Zo verschenen toen trailers van films zoals Logan, Guardians of the Galaxy Vol. 2, The Fate of the Furious en Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales, om er maar een paar op te noemen. Dit is een gigantische reclame en de trailers worden daarna binnen de korstte keren miljoenen keren bekeken, maar dat mag dan ook wel voor het prijskaartje van zo'n 5 miljoen dollar per 30 seconden trailer-tijd tijdens de Super Bowl... Dus wat kunnen we dit jaar, 5 februari om precies te zijn, verwachten?

Zo gaat het gerucht dat Netflix de eerste trailer vrij zal geven van het Cloverfield sequel God Particle. Een paar dagen geleden werd het nog bekend gemaakt dat de streaming-gigant de franchise heeft overgenomen van Paramount en Bad Robot, en het lijkt erop we de eerste beelden dus volgende week te zien krijgen. Het zou niet als een grote verassing komen; vorig jaar tijdens de Super Bowl bracht Netflix nog een trailer uit van het tweede seizoen van Stranger Things.

Ook wordt er verwacht dat Universal deze keer wat films onder de aandacht wil brengen; zo is er een kans dat ze nieuwe beelden zullen tonen van de blockbuster Jurassic World: Fallen Kingdom maar ook van Dwayne Johnson's nieuwste film Skyscraper. Paramount zal naar alle waarschijnlijkheid ook weer van de partij zijn; filmfans hopen dat we wat te zien zullen krijgen van de nieuwste Mission : Impossible - Fallout, maar het zou ook goed kunnen dat we een trailer krijgen van de horror-film A Quiet Place.

En wat Disney betreft kan het ook alle kanten op; misschien besluiten ze nieuwe beelden te laten zien van de Marvel projecten Black Panther en/of Avengers: Infinity War. Ant-Man and The Wasp lijkt daarentegen wel zeer onwaarschijnlijk aangezien we nog maar weinig hebben gehoord van de film zelf. Anderen hopen dat Disney met de eerste beelden van Solo: A Star Wars Story komt; de kans daarop is tamelijk groot aangezien de film eind mei uitkomt en de promotie dus snel moet beginnen. Maar het zou ook kunnen dat ze gaan voor de familie films als Wrinkle in Time of The Incredibles 2.

Van welke film hoop jij een trailer te zien?



NieuwsFilm

meest populair