'Bad Boys for Life' gaat door, met Adil El Arbi en Bilall Fallah

'Bad Boys for Life' gaat door, met Adil El Arbi en Bilall Fallah

De mannen achter Black en Patser.

Deadline meldt dat filmstudio Sony Pictures vaart gaat maken met het derde Bad Boys-deel Bad Boys for Life. Dit ondanks dat de franchise ook een revival krijgt op televisie. Er zijn nieuwe regisseurs aangesteld - Adil El Arbi en Bilall Fallah - en er is een productiestart gepland.

Het Belgische duo achter films als Black en het binnenkort te verschijnen Patser met Ali B werd afgelopen jaar vaker gekoppeld aan Beverly Hills Cop 4 met Eddie Murphy en ze werken aan afleveringen van de FX-serie Snowfall.

Niet geheel onverwacht keren Will Smith en Martin Lawrence terug in hun rollen als Mike Lowrey en Marcus Burnett. Jerry Bruckheimer is weer de producent en het nieuwste script komt uit de pen van Chris Bremner. De opnames moeten in augustus gaan aanvangen.

Als sinds 2008 wordt er over een derde deel gesproken en er is al eens verschijningsdata geprikt voor in 2017 en 2018. De laatste periode was vooral Joe Carnahan erg betrokken. Hij maakte zelfs testbeelden. Er is nog geen nieuwe releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair