'The Hitman's Bodyguard'-regisseur maakt komische actiefilm 'Unsafe House'

'The Hitman's Bodyguard'-regisseur maakt komische actiefilm 'Unsafe House'

Drie vrienden worden gedwongen samen te werken met een spion.

Lionsgate is tevreden met de verleden samenwerking met Patrick Hughes, verantwoordelijk voor het financieel succesvolle The Hitman's Bodyguard. De actiekomedie met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds kostte een kleine $ 30 miljoen en haalde bijna het zesvoudige op. Daarom zullen ze vermoedelijk opnieuw de handen ineen slaan. Volgens Variety wordt dat wederom voor een komische actiefilm. Deze draagt de titel Unsafe House.

Het plot volgt drie vrienden die op de Bahama's een strandhuisje huren voor de zomer, zodat ze vakantie kunnen vieren en lekker rusten. Ze ontdekken echter dat de locatie een schuilplaats is van MI-6, waar overigens ook al een CIA-agent in zit. Wanneer het huis van alle kanten aangevallen wordt, moeten de vrienden met de spion samenwerken om te overleven.

Verdere details zijn momenteel schaars. Er wordt enkel bericht dat men ergens voor het eind van 2018 wil beginnen met filmen. Volgend jaar pas moet Unsafe House dan uitkomen. Australisch regisseur Hughes maakte eerder in 2010 thriller Red Hill en bracht later in 2014 het ietwat matig ontvangen The Expendables 3 uit.



NieuwsFilm

meest populair