Wesley Snipes wil dolgraag vierde 'Blade' maken'

Wesley Snipes wil dolgraag vierde 'Blade' maken'

Of anders gewoon in het MCU te zien zijn.

Acteur Wesley Snipes wil graag terugkeren als de beroemde vampier Blade. Maar de bal ligt helaas niet bij hem, maar bij Marvel Studios. Desondanks is de acteur, die in 1998 debuteerde als de held, hoopvol. In een interview met The Hollywood Reporter solliciteert hij niet alleen openlijk naar een rol in een nieuwe Blade-film, maar ook naar een andere comicrol.

"Ik sta voor alles open," laat Sniper weten. "Als er een vierde Blade komt, is dat een gesprek dat we kunnen voeren. En er zijn andere personages in het Marvel-universum, waar ze me wellicht voor willen uitnodigen en ook daar sta ik voor open. Ik denk dat de fans graag willen zien dat ik weer terugkeer als Blade, dus in die zin zijn de mogelijkheden om mij als ander personage te plaatsen redelijk beperkt."

Ondanks dat de vierde Blade-film er nooit gekomen is, zijn er wel genoeg pogingen gedaan de franchise levend te houden. Zo ontwikkelde New Line Cinema, dat de rechten in licentie had, in 2006 een televisieserie. Maar na slechts één seizoen werd de serie weer van de buis gehaald. Niet veel later, in 2012, kwamen de rechten terug bij Marvel.

Marvel-baas Kevin Feige heeft verder al laten weten dat er geen plannen zijn om Blade naar het MCU te brengen.



NieuwsFilm

meest populair