Trailer rip-off '7 Guardians of The Tomb' is redelijk bizar

En het affiche doet ergens anders aan denken.

De Guardians of the Galaxy zijn hot en binnenkort zien we de Tomb Raider-heldin Lara Croft weer op het witte doek. Maak een combinatie en je krijgt 7 Guardians of The Tomb. Of althans, dat lijken de makers te denken op basis van onderstaand affiche en bijhorende trailer. Enjoy.

In de 3D fantasy-actieavonturenfilm ontrafelt een onschuldige ontdekking van een goed bewaard gebleven gemummificeerde keizer uit 200 v.Chr. een 2000 jaar oude nachtmerrie. Het geheim dat begraven had moeten blijven, zorgt ervoor dat een groep onderzoekers in de problemen raakt. Uiteraard spelen persoonlijke belangen een rol als ze ondergronds moeten vechten tegen een oude, angstaanjagende Chinese magie en een zwerm dodelijke, mensetende spinnen. Hieronder de beelden:


In 7 Guardians of The Tomb zien we rollen van onder meer Kellan Lutz, Kelsey Grammer, Li Bingbing en Wu Zun. Het mag duidelijk zijn dat het hier gaat op een Chinese productie, overigens ook bekend onder de meer basic titel The Nest 3D. Hieronder de poster, met een herkenbaar lettertype en Li Bingbing als een soort Lara Croft.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair