F. Gary Gray ingehuurd voor regie 'Men in Black'-reboot

F. Gary Gray ingehuurd voor regie 'Men in Black'-reboot

De film staat gepland voor een release in juni 2019.

Volgens Deadline heeft Sony Pictures F. Gary Gray ingehuurd als regisseur van de Men in Black-reboot. Gray regisseerde eerder twee van de meest succesvolle films van de laatste jaren: Straight Outta Compton en Fast & Furious 8. De film wordt staat op de planning voor juni 2019.

De vooralsnog titelloze Men in Black-spinoff/-reboot zal geen rollen bevatten voor Will Smith en Tommy Lee Jones, maar zal wel de wereld die we in de oorspronkelijke trilogie zagen uitbreiden. Dit is overigens een ander project dan de voorheen geplande mashup met de 21 Jump Street-franchise, die de titel MIB 23 moest dragen. Acteur Jonah Hills gaf vorig jaar nog aan dat deze film er voorlopig niet lijkt te komen.

Het script van de nieuwe Men in Black werd geschreven door Matt Holloway en Art Marcum (Iron Man, Transformers: The Last Knight). Walter Parkes, Laurie MacDonald en Steven Spielberg zullen opnieuw produceren.

De eerste Men in Black bracht in de zomer van 1997 wereldwijd 589 miljoen dollar in het laatje. De sequel moest het in 2002 echter doen met een teleurstellende opbrengst van 441 miljoen dollar. In 2012 wist het derde deel de franchise weer op koers te krijgen met een zeer respectabele opbrengst van 642 miljoen dollar, ondanks moeilijkheden tijdens de opnames. Barry Sonnenfeld regisseerde alle drie de voorgaande delen.



NieuwsFilm

meest populair