Video

Borsten Jennifer Lawrence weggewerkt in tv-trailer 'Red Sparrow'

Misschien net te opvallend voor tv?

door Bram de Groot om 13:07 in Video
Dat trailers soms worden aangepast om spoilers te voorkomen en dat ze scènes laten zien die de bioscoopversie uiteindelijk niet halen, is ondertussen bekend. 20th Century Fox gaat weer een stapje verder en paste voor een tv-trailer voor Red Sparrow het badpak van hoofdrolspeler Jennifer Lawrence aan.

De oplettende kijker zal in onderstaande tv-spot opvallen dat de borsten van Lawrence duidelijk minder zichtbaar zijn, aangezien haar opvallende badkleding uit de eerdere trailers nu is veranderd door computeranimatie. Mogelijk is de daadwerkelijke scène voor bepaalde tv-stations te gewaagd.


In de film van regisseur Francis Lawrence speelt Lawrence de rol van Dominika Egorova, een jonge dame die tegen haar wil wordt gerekruteerd door de Russische geheime dienst en wordt opgeleid tot een 'sparrow'. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar zelfbewustzijn te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst.

Er zijn ook rollen voor Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker en Jeremy Irons. Red Sparrow verschijnt op 1 maart in de Nederlandse bioscoopzalen.

26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Het mooiste uit de trailer weggeknipt. Sund.

Ang3l

Avatar

Oeh, eng. Borsten! Snel een wapen kopen.

Prince John

Avatar

@Thomas +1

Vond het zelf helemaal niet zo choquerend of heel erg opvallen, ik had er in ieder geval geen last van. Ze is toch eigenlijk ook gewoon een soort van prostituee in de film? Zou ook wel willen weten voor welke landen ze de trailer dan aanpassen of dat het in zijn algemeenheid gebeurt.

GreenHornet

Avatar

wtf wat een onzin, we worden steeds meer preuts

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Oeh, eng. Borsten! Snel een wapen kopen."
Murica!!!

Arteron

Avatar

Zou ook wel willen weten voor welke landen ze de trailer dan aanpassen of dat het in zijn algemeenheid gebeurt.


Voor Amerika natuurlijk... Duh. Die krijgen pijn aan hun ogen van dat soort beelden...

Effie

Avatar

Sinds Zoya the Destroya kan ik niet meer zonder te lachen naar een Russisch accent van een Amerikaanse actrice luisteren whahahaa! Deze film is dus per definitie al een giller.

Artificialis

Avatar

Het gemak waarmee alles wordt gefotoshopt.. We komen in een steeds neppere wereld terecht. Geven ze Mystique straks ook een bikini?

Sunspot

Avatar

Haha, ja, ach als die tv-stations dat zelf bepalen, hun ding.

Is wel een heel geile shot, ziet er zo mooi uit, komt zo mooi uit dat pak, je ziet gewoon hoe lekker vol haar prammen zijn, jammie.

Kan me voorstellen dat veel vaders een harde krijgen in bijzijn van hun kinderen :D.

Ereptile

Avatar

Oh nee! Boobs! O.O pas op, voordat ze recht in je gezicht komen met hun gevaarlijke tepels!

Ed Crane

Avatar

Red Sparrow... een soort Black Widow dus

Ed Crane

Avatar

Waarom gebruiken ze haar om een Slavisch iemand te spelen? Dat is toch racisme?

#SlavsMatter

kaedir

Avatar

Nu nog haar gezicht.

Artificialis

Avatar

Kaedir "Nu nog haar gezicht."

Ik heb ook nooit begrepen wat mensen aantrekkelijk aan haar gezicht vonden. Ze heeft het hoofd van een baby. Maar ja, mensen vinden het ook heerlijk om naar Mathilda in Léon: The Professional te kijken.. Ik wil geen aannames doen..

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Het is voor ons makkelijk om te oordelen over een seksuele voorkeur die wij zelf niet hebben. Wij zijn niet degene die levenslang onze gevoelens voor ons moeten houden. Wij zijn niet degene die vallen op een doelgroep waar je geen seks mee mag hebben. Wij zijn niet degene die geen relaties kunnen aangaan. Wij zijn niet degene die voor onze seksuele voorkeur strafrechtelijk worden vervolgd.

Het is voor kinderen zwaar traumatisch om door volwassenen seksueel misbruikt te worden. Maar het feit is dat deze acteur dat ook niet heeft gedaan. Hij heeft bevrediging gehaald uit het kijken van pornografische beelden, dat is fout, zeker wanneer het om videomateriaal zou gaan. Kinderen die daarmee te maken hebben gehad zullen daar mogelijk de rest van hun leven psychische schade aan ondervinden.

Maar hij is niet overgegaan tot het daadwerkelijk seks hebben met kinderen, een drift die hij wel overheersend zal hebben gehad. Het is een tragisch verhaal. En hij heeft zichzelf doodgemaakt. Zijn leven is voorbij. Wij mogen allemaal blij zijn niet in zijn positie te hebben gezeten. Het enthousiasme voor zijn zelfmoord vind ik echt niet op z'n plaats."
Waar is deze gast gebleven? Hij leek een stuk redelijker!

Frietgezicht

Avatar

De vergelijking met een baby is een beetje apart maar ben t eens met de mensen boven mij dat ze een enorme rotkop heeft.

SunChaser

Avatar

Gebeurt zovaak
Spielberg poetste geweren weg in de trailer van indiana jones 4
http://www.aintitcool.com/node/35630

SunChaser

Avatar

@ Artificials. Al gezocht op Deepfake? Kun je zien wat er mogelijk is tegenwoordig

Ed Crane

Avatar

Oh is het allemaal weer niet goed, is ze niet mooi genoeg?

ThomasOMalley

Avatar

Nou Ed, ik wil mijn vlekkeloze reputatie hier op FT niet aantasten met respectloze, dumpertachtige uitingen m.b.t. vrouwen, maar ik zou haar doen.

ThomasOMalley

Avatar

^uiteraard, en natuurlijk niet zonder toestemming ;)

Symn

Avatar

Tieten; God verhoedde het! Die smerige vrouwenlichamen

Ed Crane

Avatar

@TOM:
Vreemd genoeg klinkt dat toch beter

NieuwsFilm

meest populair