Borsten Jennifer Lawrence weggewerkt in tv-trailer 'Red Sparrow'

Misschien net te opvallend voor tv?

Dat trailers soms worden aangepast om spoilers te voorkomen en dat ze scènes laten zien die de bioscoopversie uiteindelijk niet halen, is ondertussen bekend. 20th Century Fox gaat weer een stapje verder en paste voor een tv-trailer voor Red Sparrow het badpak van hoofdrolspeler Jennifer Lawrence aan.

De oplettende kijker zal in onderstaande tv-spot opvallen dat de borsten van Lawrence duidelijk minder zichtbaar zijn, aangezien haar opvallende badkleding uit de eerdere trailers nu is veranderd door computeranimatie. Mogelijk is de daadwerkelijke scène voor bepaalde tv-stations te gewaagd.


In de film van regisseur Francis Lawrence speelt Lawrence de rol van Dominika Egorova, een jonge dame die tegen haar wil wordt gerekruteerd door de Russische geheime dienst en wordt opgeleid tot een 'sparrow'. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar zelfbewustzijn te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst.

Er zijn ook rollen voor Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker en Jeremy Irons. Red Sparrow verschijnt op 1 maart in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair