Onnozele poster 'Skyscraper' met The Rock

Onnozele poster 'Skyscraper' met The Rock

Oké, het blijft Dwayne Johnson.

Gisteren plaatsten we al de tease voor de Super Bowl trailer voor Skyscraper en nu is er ook een affiche verschenen. En ondanks dat deze duidelijk maakt dat we te maken krijgen met een enorme wolkenkrabber, voorspelt de poster ook dat Dwayne Johnson bijzonder onnozel zal handelen.

Het lijkt erop dat The Rock van een kraan, al op een enorme hoogte, naar de wolkenkrabber zal springen. De poster lijkt te voorspellen dat de spierbundel zal landen op de plaats van het kapotte raam, maar met een beetje kennis van zwaartekracht lijkt hij eerder in de vuurzee te belanden. Dit alles nog afgezien van het feit dat wolkenkrabber op deze poster nog velen malen hoger zou zijn dan dat de eerdere teaser (zie onder) doet geloven.

Bekijk de afbeelding
Maar oké, het is een typische Hollywood-actiefilm en Dwayne Johnson blijft The Rock. Eens kijken hoe aankomende zondag op maandagnacht de trailer uitpakt. De complete film van regisseur Rawson Marshall Thurber, ook met Neve Campbell, draait vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder die eerdere teaser:


Er worden overigens al flink wat grappen verspreid over de poster, en dan ook in combinatie met de foto die van de week verscheen voor Mission: Impossible - Fallout, waarop we Tom Cruise naar een gebouw zien springen. Een van de creatieve mash-ups:



NieuwsFilm

meest populair