Adam Shankman regisseert 'What Women Want'-sequel 'What Men Want'

Taraji P. Henson speelt in de comedy een vrouw die kan horen wat mannen denken...

Adam Shankman (The Wedding Planner, Hairspray) heeft getekend voor de regie van What Men Want, een vervolg op de succesvolle comedy What Women Want van Nancy Meyers uit 2000. Het betreft een productie voor Paramount Players, een divisie van Paramount Pictures.

Taraji P. Henson (Hidden Figures, The Curious Case of Benjamin Button) zal het hoofdpersonage spelen in de film. Er zijn nog geen andere castleden aangekondigd. Henson zal daarnaast produceren samen met Will Packer en Jennifer Lopez.

In What Women Want speelde Mel Gibson de rol van een chauvinistische marketing-expert die na een ongeluk plots de gave heeft om te horen wat vrouwen denken. Henson zal op haar beurt de rol spelen van een sportmanager die constant wordt genegeerd door haar mannelijke collega's. Wanneer ze de gave krijgt om te horen wat mannen denken, gebruikt ze deze om de nieuwe grote NBA-superster te kunnen tekenen.

Shankman gaat na de productie van What Men Want direct door met de opnames van Disenchanted, een vervolg op Enchanted uit 2007. What Men Want moet in januari 2019 in de bioscopen draaien.

.

NieuwsFilm

meest populair