Rose McGowan bekvecht met transgender tijdens boekpresentatie

Beide dames schieten behoorlijk uit hun slof.

Er is een heftige video opgedoken van actrice Rose McGowan die het tijdens een boekpresentatie van haar memoire Brave flink aan de stok krijgt met een woedende transgenderactiviste. De transgendervrouw verwijt McGowan dat zij zich niet inzet voor de rechten van deze groep burgers. McGowan is daardoor behoorlijk van slag en lijkt emotioneel volledig in te storten op het podium.

Een recente boekpresentatie van McGowans nieuwe werk Brave, waarin ze onder meer vertelt over haar ervaringen met de seksuele intimidatie van de inmiddels gevallen Hollywoodproducent Harvey Weinstein, werd ruw onderbroken door een woedend schreeuwende demonstrante. De transgendervrouw in kwestie is van mening dat McGowan geregeld kwetsende uitspraken doet over transgenders.

McGowan beet fel van zijn af en maande de vrouw weer te gaan zitten, maar de woordenwisseling liep juist steeds hoger op. Uiteindelijk werd de gillende tante door de beveiliging uit de zaal verwijderd. McGowan barstte vervolgens zelf ook in een schreeuwpartij uit en schold er bovendien flink op los. De beelden zijn hieronder te bekijken!


De verdere data van McGowans promotietour zijn inmiddels ook al gecanceld vanwege het heftige incident. McGowan vermoedt dat de transgendervrouw een acteur is en betaald werd om haar uit de tent te lokken. Ook is ze boos op haar team en de andere gasten in de zaal, omdat die niet juist zouden hebben gereageerd.

NieuwsFilm

meest populair