Trailer 'Skyscraper': Dwayne Johnson in 'Die Hard'-modus

Trailer 'Skyscraper': Dwayne Johnson in 'Die Hard'-modus

The Rock opnieuw de grote actieheld.

Ondertussen mag Dwayne Johnson a.k.a. The Rock bestempeld worden als de grootste actieheld van deze tijd. Hij is een beetje de nieuwe Arnold Schwarzenegger of Sylvester Stallone. Of een nieuwe Bruce Willis? In een van zijn nieuwste films Skyscraper belandt hij namelijk in een soort van Die Hard-situatie, in een wolkenkrabber.

Tijdens de Super Bowl is een complete trailer verschenen voor de actiefilm die op 12 juli in de Nederlandse bioscoopzalen moet debuteren. Overigens zien we Johnson binnenkort eerst nog in de monsterfilm Rampage.


In Skyscraper, de film van regisseur Rawson Marshall Thurber - bekend van Central Intelligence (2016), speelt Johnson de rol van een voormalig FBI-onderhandelaar die nu een security consultant voor wolkenkrabbers is. Ook bij de hoogste wolkenkrabber ooit gebouwd: eentje van ruim 1 kilometer hoog en bijna 200 meter hoger dan de echte Burj Khalifa in Dubai. Als er in het enorme gebouw een brand uitbreekt komt zijn familie vast te zitten op een van de hoger gelegen verdiepingen. The Rock trekt de stoute schoenen aan en zet een persoonlijke reddingsmissie in.



NieuwsFilm

meest populair